2777
2789

من تو یه مرکزی کار میکنم که قبلا یه شعبه ای ازون مرکز بودم  که چون کارم خیلی خوب بود ریسس اصلی مون منو آورد این مجموعه اصلی و منو  دفتر دار خودشون کردن 

اون جای قبلی بدیش مسافت اش بود که خیلی دور بود به خونم و از طرفی تایم کاریش 

ولی خوبیش این بود که همکارم بشدت ادم درک کن و هوام رو داشت و اذیت نمیشدم بود 

اینجا که اومدم راهش بهم نزدیکه چون دانشجو ام تایم برام مهمه 

ولی ولی همه همکارام که زیادم هستن یکی از یکی خبیث تر و بشدت بهم حسادت میکنن 

و اون شخصی که ۴/۵ سالع با رییس مون کار میکرد و یه جورایی دست راست اش هست خیلی اذیتم میکنه  

و امروز برگشت بهم گفت برگرد برو همون جای قبلی ریس گفته

من امروز با رییس ام حرف زدم 

و گفتن که نظر خودت خیلی مهمه 

من بهت اینجا خیلی نیاز دارم خیلی به دردم میخوری  ولی مثل دخترم میمونی نمیخام اینا اذییت کنن اینا مار افعی ان  نمیخام اینا تو معذرورات قرارت بدن 

ولی اگه خودت اینجا رو میخایی  اوکی هست  

الان من چکار کنم واقعا اعصابم خورد شده

🧡 

اون خانومی که دست راست بوده قبلا الان هرچیزی که میشه منو اصلا ادم حساب نمیکنه 

خیلیبیی اذیتم میکنه 

منم چون این منو معرفی کرده به این مجموعه و ازش ممنونم برای همین هیچی به ریس ام نگفتم 

🧡 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون هیچ وقت با تو دوست نمیشه 

شما چون سکوت می کنی و واکنش نشون نمیدی اون هر دفعه با جرات تر میشه 

با اخم برو‌سرکار و با اخم بشین و خیلی جدی برخورد کن و هر حرفی زد در لحظه جوابشو بده 

حقت بگیر 

بشینه سر جاش

خدا نصیب نکنه واقعا همچین موحوداتی ک تو‌محل کار هستن اینقد عقده ای ان زیراب زن حسود خودشیرین نمیدونم چی بهش میرسه بجز اینکه خودشو کوچیک میکنه بی شخصیتا

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اون هیچ وقت با تو دوست نمیشه شما چون سکوت می کنی و واکنش نشون نمیدی اون هر دفعه با جرات تر میشه با ا ...

ببین من سکوت نکردم کامل به رییسم یه جوری گفتم که نخ رو بگیره و و خودش ام فهمیده چقدر دارن اذیتم میکنن و ادمای بدی ان که بهم اینارو گفت  شما جای من بودی میرفتی جای قبلی که خیلی همکار خوبی داشتی و دور بود ولی بهت 

یا اینجا که نزدیکه اما همکار اذیت کن

🧡 
خدا نصیب نکنه واقعا همچین موحوداتی ک تو‌محل کار هستن اینقد عقده ای ان زیراب زن حسود خودشیرین نمیدونم ...

بخدا من هیچ وقت بد با کسی تا نکردم نمیدونم چرا اذیتم میکندغ

🧡