2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک ساندویچ

304 بازدید | 21 پست

بچه ها باور کنید من و خواهرم با هم توی یا خونه بزرگ شدیم 

تو خونه پدرمم هم رستوارن زیاد رفتم و غذای بیرون زیاد خوردم هم مسافرت زیاد رفتم 

خوبم خرج کردم وضعم بد نبوده 

همیشه مادرم برام لباسای خوب م خارجی میخرید 

خواهرمم از من خییییلی بهتر خورده و گشته و پوشیده 

همیشه گوشیش شاخ بوده 

همیشه لباسش گرونترین بوده لوازم التحریر بهترین همه چیش بهترین ولی هنوزم دلش بهترین ها رو میخواد 

پس نگید به بنده خدا که داره عقده گشایی میکنه میخواد چشم دربیاره 

بعضیا سیس شون اینچوری میشه تقصیری هم ندارن 

منم تو همون خونه بزرگ شدم ولی بعد ازدواج خیلی تغییر  کردم

اما خواهرم نه 

الان حاضر نیست تن به ازدواج با یه آدم معمولی بده بابامم به من گفت باهاش حرف بزن قبول کنه ازدواج کنه گفتم پدر من تا وقتی یکی نیومده که هفته ای سه بار غذا از بیرون سفارش بده و هفته ای یک بار براش کارگر بگیره من خودمد سبک نمیکنم چون اگه قبولم کنه میره برمیگرده این نمیتونه شرایطشو نداره روحیه ش اینو قبول نمیکنه 

گفت مگه تو نبودی گفتم من فرق میکردم هر کسی فرق میکنه 

دلم برای اسی سوخت همه پریده بودن بهش گناه داشت واقعا

چی بگم اینجا انگار کسی منطق قبول نداره می‌دونی عده ای از آدم های سمی جامعه دور هم جمع شدن و اسم شو گذاشتن نی نی سایت 

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی اگه نمی‌داشت خونه باباش هم بازم  میتونست اینارو بخواد به خونه پدر چه ربطی داره همه زر میزنن مگه خونه بابات داشتی که الان میخوای؟ خوب بابام رو خودم انتخاب کردم؟ بابام تایپ مادرم بوده نه تایپ من 

تو دنیای که شاه اسپانیا خبرنگار معمولی رو میگیره 

لابد به اونم می‌خواین بگین مگه خونه بابات تاج الماس داشتی؟ 

خوب خونه بابام نداشتم دلم میخواد اینجا داشته باشم عجبا

خواهر منم دقیقا همینه 

ما تو یه شرایط بزرگ شدیم ولی اون هیچ وقت حاظر نیست کوچکترین کم و کسری رو بپذیره. از منم بزرگتره ولی درکش اندازه ی یه بچه ی ده سالست چیزی بخاد باید فورا فراهم بشه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

هفته ای سه بار غذا. از بیرون؟ به خاطر معده ی خودتونم شده شام بیرون رو کنار بزارید

اون اینجوریه دیگه باور نمیکنی مادرم اینا ۴۰ روز حج بودن عینشو غذا از بیرون گرفت حدود ۲۰ میلیون پول غذای بیرون داد من میرفتم براش درست میکردم اونو میزد از بیرونم میگرفت حاضر نبود برای خودش غذا درست کنه

واقعا اون تاپیک خیلی برخوردای تندی داشت 

من خودمم رفتار اون خانوم و درک نمی‌کردم چون با ساندویچ خوشحالم میشم 😅

ولی آدما باهم فرق دارن 

آدم می‌ترسه اینجا تاپیک بزاره 😂❤️

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40