2777
2789
سالم بود ولی کهنه. بعد دزدیدنش. بجاش یه دینام سوخته داد که همونو سیم پیچی کردیم با هزینه خودمون. تعم ...

یه مقداری از کرایشو نباید بهش میدادین بابت سیم‌ پیچی کم میکردین ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در قرار داد سالم تحویل گرفتین باید سالم تحویل بدین

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سالم بود ولی کهنه. بعد دزدیدنش. بجاش یه دینام سوخته داد که همونو سیم پیچی کردیم با هزینه خودمون. تعم ...

این بار هم هزینه سیم پیچی نصف نصف هستش ....اگه استهلاک ب خونشون وارد شده باتوجه به هزینه این که سیم پیچی قیمتی نداره بیخیال بشید ...بالاخره اون هم کولر را سالم به شما تحویل داده 

اصل کولر موتور هست گلم خوب دیگه شما استفاده کردین خراب شده خودتون باید بخرید

موتورشو دزدیدن. صاحبخونخ بجاش یه دینام سوخته بهمون داد که با هزینه خودمون سیم پیچی کردیم. ولی همونموقع تعمیرکار گفت این زیاد عمر نمیکنه. حالا باز سوخته. ما ده روز به تخلیه درستش کردیم‌ حالا سه هفتس خونه رو خالی کردیم. ولی پول نمیده. 

یه مقداری از کرایشو نباید بهش میدادین بابت سیم‌ پیچی کم میکردین ازش

خودشون تو خونه زندگی میکردن صاحبخونه که اونجا نبوده .اون بنده خدا سه سال پیش سالم بهشون تحویل داده پس حالام هزینه با خود مستاجره ....خونه را همونجور که تحویل میگیرن باید پس بدن .

موتورشو دزدیدن. صاحبخونخ بجاش یه دینام سوخته بهمون داد که با هزینه خودمون سیم پیچی کردیم. ولی همونمو ...

بگرد یه موتور دست دوم پیدا کنین بزارید جاش کار کنه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲