2777
2789
چه خوب موفق باشیمنم قراره برم ثبت نام کنم فقط خیلی با روندش آشنا نیستماگه زحمتی نیست میشه یه توضیحی ...

ببین عزیزدلم برای گرفتن مدرک مربیگری باید اول پیش نیاز هاشو ببینی بعد یه کارنامه بهت میده که اون کارنامه میشه کارنامه پیش نیاز مربیگری درجه (یا به عبارتی دوره تئوری عمومی)بعد اون میری تو سایت فدراسیون ورزش های همگانی رشته مورد علاقه ات تو هر شهری که نزدیک بود بهت و برگذار میشد ثبت نام می‌کنی بعدش میشی مربی اون رشته فقط حواست باشه هر جایی نری و بری اداره ورزش و جوانان شهرتون اینم بگم دوره تئوری کارنامه اش اصلا سخت نیست 

ولی من می‌خوام یه آزمون عملی هم بدم که بشه مدرک مربیگری درجه سه ولی تو با همون پیش نیاز میتونی به مربیگری اصلی برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزدلم برای گرفتن مدرک مربیگری باید اول پیش نیاز هاشو ببینی بعد یه کارنامه بهت میده که اون کار ...

خدا خیرت بده عزیزم

واسه ی پیش نیازشم باید برم اداره ورزش و جوانان؟

بعد هزینه ها ش چجوریه؟

آره همون ورزش و جوانان بیشتر از یک تومن نیست خوشگلم فقط مدرک مورد نیازش دیپلمه

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت لطف کردی 

یکشنبه میرم پیگیری میکنم حالا اگه بازم سوالی بود مزاحمت میشم

ببخشید