2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تند تند عفونت میشم هر ماه

دکتر میگه چون  دو تازایمان طبیعی داشتی بیرون زدگی واژنه و رحمه 

چیکار کنم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

از طریق دانشگاه علمی کاربردی میشه کاردانی اش رو گرفت و بعد برای کارشناسی اقدام کرد؟

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
برای زایمان طبیعی از کی ورزش کنیم اگع مشکلی نبود

سلام عزیزم میتونم بپرسم چند وقت تونه؟

درکل ما برای کسانی که سابقه سقط و زایمان پرخطر نداشتن از سی و دو هفته تا سی و چهار هفته ورزش رو توصیه میکنیم

سلام..من رفتم پاپ اسمیر و  حالا که رفتم جواب پاپ اسمیر رو گرفتم نوشته التهاب شدید دارم...دلیلش چیه

سر سینم نقاط،سفیدی هست..یک سال و نیمه بچمو از شیر گرفتم...ایا اینا ترشح حساب می شه؟ یا عادیه؟

به دکتر گفتم ترشح دارم..برام سونو سینه نوشت ولی اصلا معاینه نکرد ببینه چی هست..در ضمن سونو واژینالم ندشته اونم برا همین ترشحات نوشته یا خیر

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

تخمدان پلی کیستیک دختر ۲۴ ساله ۸۵ کیلو که علیرغم تغییر سبک زندگی و مصرف یکسال قرص زیر نظر پزشک متخصص همچنین مصرف قرص اووهیل درمان نشده و تا قرص نخوره پریود نمیشه چه راهکاری دارین؟

ببخشید من چند وقتیه زیر گلوم و دور سینه م مو زخیم دراومدهنمیدونم واسه چیه؟دوره قاعدگی هم منظمه

سلام عزیزم 

به نظر میاد عدم تعادل هورمونی و ی سری اختلالات هورمونی دارین شاید سطح اندروژن تون بالا رفته 

شما تنبلی تخمدان دارین؟؟