2777
2789
عنوان

بچه ها یه مسئله مهم🥲🥲

195 بازدید | 14 پست

خلاصه میگم

زمانی که با نامزد الانم رل زدم یه شرط داشتم

اینکه تا قبل از عقد حرف رابطه چیز ... نباشه

اونم قبول کرد اما الان میگه این کار لازمه قبل

ازدواج واسه اینکه همدیگه رو کامل بشناسیم

شاید از این نظر همو نپسندیم (جنسی) 

نمیشه بدون شناخت کامل ازدواج کرد !!!

انگار میخاد بچه گول بزنه😐

این حرفا واسه من منطقی نیست

فک می کنم فقط توجیه خواسته شه

درسته ؟

اگه اینطور باشه کات و تمام

لطفا کمک کنین🙏

خونواده هامون در جریانن اما ملاقاتی نداشتن تا الان

✔ معلم دینی مون هر جایی که هستی ....👌😂

گ خورده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اگه خودت راضی نیستی و دلت نمیخواد انجام نده

به زور که نمیتونه بهت تعرض کنه

بگو دلم میخواد بذارم بعد عروسی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

یه مشاور میگفت وقتی نامزد هستین فقط برای شناخته اما دوران عقد کامل نباشه اما بک شناختی رو بدن هم پید ...

خواسته اونم در همین حده ولی من نمی‌تونم😔

✔ معلم دینی مون هر جایی که هستی ....👌😂