2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر خواهرش نمیاد بریم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولویت با شوهرته

اولویت شوهرم چرا من نیستم؟

چرا به این نگاه نمیکنه که منم دوست دارم برم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

اشتباه از پدرشوهرت هست 

مگه وظیفه دارن همه فامیل رو دعوت کنند خوب بنا به تعداد مهمونها یک عده رو کنسل میکنند دیگه 

ما هم تو فامیلمون همین جوری هست از یک خانواده ممکنه یک بچه رو دعوت بکنند یکی رو دعوت نکنند 

عروسی دخترعمه ام من دعوت بودم برادرم دعوت نبود 

از هر خانواده یک بچه رو گفته بودن 

اخه خواهرشو نگفتن به شوهره من چه باباش نرهپس من چی میشم این وسط؟

خب خواهرشه. شما خواهرتو دعوت نکنن میرید؟ 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

شوهرمم میگه وقتی بری یعنی ما برات مهم نیستیم

خب شوهرت و دعوت کردن دیگه خودش نمیاد 

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

اولویت شوهرم چرا من نیستم؟چرا به این نگاه نمیکنه که منم دوست دارم برم

واقعا اون خواهر میاد میگه داداش دستت درد نکنه به خاطرم نرفتی عمرا بگه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

دلیل اینکه دعوت نکردن چیه !دعوا داشتن

نه دعوا نداشتن 

ببین از مثلا یه عموم که ۴ تا بچه داره هیشکدومو نگفتن

از بابای من من و گفتم و از پدرشوهرم شوهرمو

از یه عموم که ۵ تا بچه داره ۴ تاشو دعوت کردن 

و به این ها برخورده ک این چ مدل دعوت کردنه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
چه بی احترامی به شوهرش کردن ؟

نمیدونم🫥🤣

جهت خوابوندن شر!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

واقعا اون خواهر میاد میگه داداش دستت درد نکنه به خاطرم نرفتی عمرا بگه

بخدا دلشون خنک میشه اگه من نرم

نه دعوا نداشتن ببین از مثلا یه عموم که ۴ تا بچه داره هیشکدومو نگفتناز بابای من من و گفتم و از پدرشوه ...

با این حساب شمارو هم نگفتن..چون شما از خونه پدرت اومدی بیرون ....در اصل پسر عمو با زنش رو گفتن ...حالا زنش فامیل در اومده....ولش کن نرو

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

ببین نرو ولی با سیاست به شوهرت بگو خاهرت مهم نبود من بخاطر تو و پدرجون نمیرم بگو با اینکه اونا احترام به ما گذاشتن و دعوت کردن اگه تو فکر میکنی با رفتنمون به شخصیتت توهین میشه من نمیخام این خسو داشته باشی ،حالا شایدم اونا این تعداد میتونستن مهمون دعوت کنن و ما و پدرجونو دعوت کردن ولی باز بخاطر تو اوکیه 

چندبار تاکید کن بخاطر اون نمیری ،اخرشم یه عروسیه نهایت اون شب با شوهرت برنامه بچین برو بیرون اونم با سیاست ،بگو من با تو بودنو به عروسی ترجیح میدم بیشتر دوست دارم با عشقم برم بیرون بگردم تا عروسی که شوهرمو ناراحت میکنه بگو اونشب بریم کافه یا جایی که میرین 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر