2777
2789
عنوان

کسای از فیش جعلی میدونن بیاین

91 بازدید | 15 پست

دوستان من مغازه شوهرم امروز اومدم تا اون بره خونه استراحت کنه یه نفر اومد ۴۶۰ خرید کرد شماره حساب خواست زد به حسابم فامیلیم  گفت فیش نشونم داد خاک تورم  کنن گفتم ممنون پیامک برام نیومد اونم رفت فیش جعلی فامیلم هم میاد یعنی  حتی نمیتونم به شوهرم بگم 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی پس 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

متاسفانه فیش جعلی رو با برنامه ها میزنن.

شماره ای چیزی ازش نگرفتی؟

تجربه شد برات

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

حسابتو چک کردی؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
از اپ پرداخت کرد

نه یه برنامه دیگه بود😔

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
حسابتو چک کردی؟

آره نیومده بود 

متاسفانه فیش جعلی رو با برنامه ها میزنن.شماره ای چیزی ازش نگرفتی؟تجربه شد برات

نه خدا لعنتش کنه  انشالله  جواب پس بده این همه زحمت بکشی اینجوری کلاه برداری کنن یه بچه هم همراهش بود 

خب شماره حساب گرفته زده تو همراه بانکش اسم فامیلیتو فهمیده نوشته رو فیش جعلی ،باید پیامک چک میکردی

خاک توسرمم کنن اینقد من نفهمم بخدا

آره همون موقع خودشان می‌نویسه خیلی ها این کار میکن اگه طرف بفهم میگه از حساب کم شده تا ۴۸ ساعت دیگه ...

اون موقع که نشون من داد پیامک اینکه پول از حسابش کم شد اومد انگار بازم من نفهمم بودم که گزاشتم بره پیامک نیومده بود برام 

اون موقع که نشون من داد پیامک اینکه پول از حسابش کم شد اومد انگار بازم من نفهمم بودم که گزاشتم بره پ ...

حال باز خوبه مبلغ پاین بود 

طرف ۹۰ میلیون لب تاپ فروخته رسید جعلی دادن بهش 

باید مواظب باشی ایجا ایران هم سر هم کلاه میزارن