2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه پوششت بده

259 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها خوبید؟

من یکم ناراحت شدم،من زیاد اعتقاد به حجاب ندارم جایی که حسش بیاد روسری میپوشم نیادم نمیپوشم بستگی به حالم داره همسرمم میگه هرجور خودت دوست داری من چیزی بهت تحمیل نمیکنم و همیشه ام بهم میگه خیلی خوشگلی و این حرفا یعنی هیچ مشکلی با حجابم نداره

چند روز پیش با خواهر شوهرم خواستیم بریم بیرون من حجاب نزاشتم یهو گفت روسری بپوش و ..من ناراحت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم به اون ارتباطی نداره

ولی برای اعصاب خودت جلو اون بپوش که اذیت نشی

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

به ادمی که کنارته احترام بزار شاید اون با حجابه

پس اینو به اون طرف هم بگو

به آدمی ک کنارته احترام بذار شاید اعتقادی به حجاب نداره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
به ادمی که کنارته احترام بزار شاید اون با حجابه

وا چرا اون به من احترام نزاره پس اونم حجابشو برداره🙂

یعنی با هرکسی گشتی همرنگ اون شی میشه احترام؟پس خود ادم و خواسته های ادم چی میشه

و اینکه بی حجابی من چه بی احترامی به ادمای با حجابه

عجب والا

اینجور مواقع ببینید راحت بودن اون طرف براتون مهمه یا خودتون

میتونید باهاشون بیرون نرید یا کلاه بذارید

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️