2777
2789
بخاطر نی نی سایت هرگز😂الانم اینقد خوابم میاد

وفادار کی بودی

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

میگفت مجردم ماهی ۸۰ میلیون برام کمه ،وسط ماه تموم میشه🙄 اره دوبار

یکبار ساعت چهار صبح یک کاربر مجرد میگفت مانتو خریدم ۱۷ میلیون تازه ارزون بوده همه مانتوها گرونتر بودن 

بعد میکفتم والا ما هم تو همین تهران زندگی میکنیم کجا مانتو میخری که ۱۷ میلیون مانتو ارزونش هست 

میگفت کتونی که زیر ۲۰ تومن اصلا وجود نداره 

اینها یک مشت بچه دبیرستانی هستن که رویاهاشونو اینحا تعریف میکنند توجه نکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایتم خوب مجالی بهشون داده

خیلی

حالا یکی تایپیک فان بزنه یا از حرف حقی صحبت کنه زود حمله میکنن بهش

من در مورد وازلین نوشتم

ی عده اومدن تو تایپیک خانوادشون رو معرفی کردن

مگه وازلین فقط واسه استفاده هایی هس ک اونا دارن

اصن دوس ندارم این ادما تک تایپیکای من بیان 

حالمو بد میکنن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بستگی داره 

تعداد خانواده چند نفر باشند ؟

چند نفرشون دانشگاه آزاد برن ؟

خرج بچه دبستانی با دبیرستانی فرق داره ...

خونتون بیرون شهر باشه یا داخل شهر ؟

جهیزیتون تکمیل باشه یا ناقص ...

خانواده هاتون مهربون باشند یا بدجنس ؟  بعضی ها از بچه هاشون میکنند !

یکبار ساعت چهار صبح یک کاربر مجرد میگفت مانتو خریدم ۱۷ میلیون تازه ارزون بوده همه مانتوها گرونتر بود ...

میدونم ،ما خداروشکر وضعمون نرماله، ولی دیگه کور که نیستم همون بازاری که من میرم ،مانتوی ۷۰۰ ۸۰۰ هست،مانتوی ۶ ۷ تومنی هم هست  ،من وسطشو میگیرم ولی مطمئنا هستن کسایی که بالاتر یا پایین ترن ،اینکه بخوای تعجب کنی بپرسی چطور ممکنه؟!!!  واقعا مسخره اس

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
چون هدف یه سری تاپیکها مشخصه تو جامعه ای که بیشتر مردمش درآمدشون زیر خط فقری که خود دولت اعلام کرده ...

چون پولی نبوده خودشون براش زحمت بکشن قدرشو بدونن 

وگرنه اکثریت جامعه همینن اوضاع حقوق کم دارن با هزارتا گرفتاری ومشکلات 

هنوز نرسیده به سر برج چیزی از حقوق نمیمونه 

دقیقا مال سن بلوغه من بدتر بودم هووف

اینا تو مدرسه میشینند برای همدیگه داستان سرهم میکنند که فلان کتونی رو خریدم ۲۵ میلیون امسال بابام از فرانسه برام کوله آورد چهل میلیون بعد میشینند اینجا هم تعریف میکنند فکر میکنند مدرسه شون هست 

یا میان از داستان‌های خیالی که ویزای امریکا گرفتم حرف میزنند بعد ازشون دوتا سوال در مورد اپلای میکنی اصلا نمیدونند چی هست همون سوال اول سوتی میدن 

خلاصه دنبال سرکار گذاشتن هستن 

میدونم ،ما خداروشکر وضعمون نرماله، ولی دیگه کور که نیستم همون بازاری که من میرم ،مانتوی ۷۰۰ ۸۰۰ هست، ...

دقیقا ما هم داریم تو همین جا زندگی میکنیم 

نمیگم تو مزون ها مانتو ۲۰ تومنی نیست گرونتر هم ممکنه باشه اما اینکه بگی ۱۷ تومن ارزون بوده همه مانتوها کرونتر هستن خنده داره دیگه 

خیلیحالا یکی تایپیک فان بزنه یا از حرف حقی صحبت کنه زود حمله میکنن بهشمن در مورد وازلین نوشتمی عده ا ...

این روزا سایت سم اندر سمه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
این روزا سایت سم اندر سمه

باور کن محتویات ذهنشون رو بالا میارن تو تایپیکا حتی اعلاناشونم نگا نمبکنن بعدش ک جوابشونو بگیرن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.