2777
2789

ماسک مو داخل حموم، بعد از حموم روغن آرگان و اسپری دوفاز

با باد ملایم سشوار خشکش میکنم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐از تو بعیده

موهای من  خیییییییلی لخته اصلا نیاز ب سشوار نداره  نیم ساعت تو‌خونه بچرخم کرمامو بزنم موهام خشک میشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
نباید سشوار را از پایین و زیر موها بگیری باعث وزیر میشه از بالا ب صورت صاف میگیرم همیشه سشوار میکشم ...

چقدر دشوار است من فقط روشن میکنم و از بالا ب پایین چپ به راست تکان میدهم 

گیسوان من ذاتا نرم و لخت هستن و وز نمیشن ولی برای مشکل شما سرم دوفاز بیول استفاده کن ، هم قبل سشوار ...

حیفه موهات نیس بیول میزنی 

یبار کرم موی ویکو امتحان کن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
گیسوان من ذاتا نرم و لخت هستن و وز نمیشن ولی برای مشکل شما سرم دوفاز بیول استفاده کن ، هم قبل سشوار ...

من اگر پول این خرت و پرت هارا میداشتم وضعم این نبود🤰

همون خشک کردن با حوصله به صرفه تر است

چقدر دشوار است من فقط روشن میکنم و از بالا ب پایین چپ به راست تکان میدهم

خوب اینجوری مث شیر جنگل میشیعزیزم 

نم موهاتو ک کامل گرفتی یه روسری یا کلاه حمام بزار یه نیم ساعت بعد بهترین موقع برای سشواره

اول یه سشوار بگیر بعد موهاتو شونه بزن ب دو قسمت تقسیم کن و حالا همینجور ک برس می‌کشی از بالا ب پایین سشوار کن صاف و خوب میشه 

من همین چند دقیقه پیش کشیدم

حیفه موهات نیس بیول میزنی یبار کرم موی ویکو امتحان کن

من نمیزنم همسرم میزنه😂 همون بیول خوبه براش به موهاش میسازه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
هر بار همین مراحل را تکرار میکنی بانو؟

بلی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

موهای من خیییییییلی لخته اصلا نیاز ب سشوار نداره نیم ساعت تو‌خونه بچرخم کرمامو بزنم موهام خشک میشه

مثل من 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿