2777
2789
عنوان

مستاجرمون خیلی بد حساب هس

871 بازدید | 79 پست

چند ماه دیگه قرار داد اش تمام میشه 

پارسال هم قرار بود بره ولی مامانش زنگ زد به همسرم که جاهای دیگه خیلی گرون بوده و اینا 

از یه طرف اجاره رو که ۵ ام باید بده هنوز نداره بخواد بریزه ۵۰۰ تومن کم کم میریزه 

از ۲ سال قبل هم با ۴۰ تومن و ماهی ۷ تومن هستن 

بعد غیر از بد حسابی اش خیلی با هم دیگه دعوا میکنن صداشون بالا میاد تذکر هم دآدیم ولی فایده نداشته 

پول هم که همسرم بهش میگه میگه زدم تک راهه همش میخواد در بره از دادن پول 

حالا خودش اصرار داره بمونن شما بودید چیکار میکردید ؟

اگه مستاجر جدید بیاریم ۵۰۰ تومن پیش و  ۲۵ تومن اجاره میگیریم کم کم اش

رحم کن

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درش بیارید بعضیا کلا مردم آزارن 

ما یه مستاجر داشتیم مرده خیلی پر حرف بود زنگ میزد یساعتتت حرف میزد اره همسایه رو به رویی برای در خونه حفاظ زده خانومم خوشش اومده برای ما هم بزنید همسایه روبه رویی رنگ کرده خونه رو خانومم خوشش اومده شمام رنگ کنید هر روزززززز یه مشکل یه دردسر یعنی هر روززز موعدش شد گفتیم در بیا

نلایک