2777
2789
عنوان

خواهرم باخانوادش می‌خوان بیان خونمون فردا غروب

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه مامانم یه شهر دیگست تصمیم داشتن بیان خونه ما بریم بگردیم

خب نمیشه کار خودت برو بزاری برا یه وقت دیگه؟؟؟

بالاخره اونم با خانواده شوهرشه پیششون سرافکنده نشه

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
یعنی چی مهمون راه دور بیاد دو روز بمونه سر تا پا زحمت و اذیته دیگه اونم با این گرونی. من که مهمون را ...

من خودم چند ساله حتی یه  نهار نرفتم خونشون 

فقط بهداظهر رفتم 

واقعا اگه میتونستم میموندم میگفتم بیان ولی خب کار دارم نمیتونم 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
خب نمیشه کار خودت برو بزاری برا یه وقت دیگه؟؟؟بالاخره اونم با خانواده شوهرشه پیششون سرافکنده نشه

نه واقعا نمیشه یه کاری هست دوهفته می‌خوایم بریم نمیشد الانم نریم خیلی بدمیشه 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
نه واقعا نمیشه یه کاری هست دوهفته می‌خوایم بریم نمیشد الانم نریم خیلی بدمیشه

خب اون میومد خونت دو ساعت میرفتی کارتن ردیف می‌کرد میوندی 

بعدش ببخشید کار اداری که برای این تایم روز پنجشنبه جایی باز نیست

اگه خواهرم و دوست داشته باش رفتن خودمو کنسل میکنم موکول میکنم به چند روز بعد دل خوشی ازش نداشته باشم به هیچ عنوان برناممو کنسل نمیکنم و میگم از قبل باید بهم میگفتی شرمنده نیستم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الویت خودت هستی 

اگه چند بار اومدن و تو میزبان خوبی بودی چرا باید یه بار که برخلاف میلشونه و تو برنامه داری ناراحت بشن...

لااقل از چند وقت پیش میگفتن و دم اومدن نمیگفتن...مردم الان خودشون درگیر و گرفتارند و همیشه آماده میزبانی نیستن...

خواهرت می‌تونه برنامه شو عوض کنه و یه مسافرت دو روزه دیگه بره...نه اینکه ناراحت بشه...

به نظر من به برنامه خودت برس و یه پیام کوتاه بذار که از چند وقت پیش برنامه داشتید و ان شاالله در زمان دیگری دیدارتون تازه میشه...

در ضمن ببین آیا وقتی شهرشون میری چون دقیق متوجه نشدم شهراتون رو...ببین آیا اونم دعوت می‌کنه یا با یه مهمونی بعد از ظهر سرهم می‌کنه کارو...بالاخره هر رفتی آمدی داره...

خب اون میومد خونت دو ساعت میرفتی کارتن ردیف می‌کرد میوندی بعدش ببخشید کار اداری که برای این تایم روز ...

عزیزم یه روز طول می‌کشه نریم بدقول میشیم 

برای شوهرم بدمیشه

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
الویت خودت هستی اگه چند بار اومدن و تو میزبان خوبی بودی چرا باید یه بار که برخلاف میلشونه و تو برنام ...

نه این خواهرم هیچوقت خونه نیست داره بهونه الکی میگیره که بعدا فرصت نمیکنم همیشه اینور اونور هستن 

حتی غریبه تعارف بزنه شام میرن خونش 

ولی من به جز خونه مادرم ومادرشوهرم نهار و شام جایی نمی‌ریم 

بیشتر میزبان میشیم 

خونه خواهرمم برم سالی یه بار  درحد دوساعت 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
نه این خواهرم هیچوقت خونه نیست داره بهونه الکی میگیره که بعدا فرصت نمیکنم همیشه اینور اونور هستن حتی ...

چه بهتر 

می‌فهمه که زندگی بقیه هم قانون داره...نه اینکه هر وقت دلش خواست بقیه آماده و دست به سینه هستند

منم خیلی وقته دیگه به خواهر بزرگترم که این اخلاق رو داره باج نمی‌دم

اوایل گارد گرفت ولی فهمید که تغییر رویه دادم ...

دیگه کنار اومد...

الآنم رسمی و محترمانه برخورد میکنم و اجازه نمی‌دم با رفتارش کنترلم کنه...