2777
2789

ماه پیشم گفت حداکثر نرماله این ماهم همینو گفت ولی گف خطرناک نیس

نمیدونم چرا پایین نمیاد قندم ندارم سونوام گف بقیه چیزاش خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگه نرماله دیگه اینکه خوبه منم سونو میدم میگه مایع دورش نرماله چزا میگی پایین بیاد؟متوجه نمیشم م ...

نه خب حداکثره نرماله ینی یکم بیشتر شه دیگه نرمال نیس

ایشالا ب سلامتی پشت سر بزاری بارداریتو عزیزم🥹❤️

مامان خوشگل چرا اینقدر استرس و ترس داری واست خوب نیس دکتر میگه مشکلی نیست یعنی مشکلی نیست دیگه حتما ...

مرسی عزیزم چی بگم والا اخه از اول بارداری همش مشکل بوده لکع بینی داشتم اون اوایل بعد خوب شدم ولی دیگ استرسش موند 

الانم دو بار هست که سونو میدم میگه حداکثره نرماله ینی یکم بیشتر شه دیگ نرمال نیس

مرسی عزیزم چی بگم والا اخه از اول بارداری همش مشکل بوده لکع بینی داشتم اون اوایل بعد خوب شدم ولی دیگ ...

سخت نگیر عزیزم بارداری همه رو درگیر خودش می‌کنه و باعث تغییرات بدن میشه هیچ مشکلی هم نداری و کاملا اینایی که گفتی کاملا عادیه