2777
2789
عنوان

آرزومه اسکیت داشته باشم🥲 بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 47 پست
Flying eagle dragon fly عکسشو گذاشتم پاک شدقیمت آلانش ۴۸۰۰ تو عکس خط و خش کوچیک دارهگفت کیف هم میدم ...

به نظرم داره گرون میده بهت

اگر خواستی من قیمت نو میگیرم بهت میگم چون نمیدونم الان چنده قیمتش

ولی ببین من میگم یکاری کن اول یه مدت برو پیست های اسکیت اونجا خودشون بهت کفش اجاره ای میدن با مربی مثلا ۱۰۰ یا ۲۰۰ تومن پول میگیرن اگر دوست داشتی و اوکی بودی برو بخر

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

اره اگه بتونم بعدازظهر ها هم اینجا برم هم یاد بدم هم خودم کیف کنم ممکنه درآمدم بیشتر هم بشه حالا فعل ...

اره انشاالله که موفق میشی

راضی کردن مامانا خب آب خوردنه فقط صبر میخواد😂

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم داره گرون میده بهتاگر خواستی من قیمت نو میگیرم بهت میگم چون نمیدونم الان چنده قیمتشولی ببین ...

این مدلش آخرین قیمت ۴۸۰۰ بود گفت کیفش ۱تومنه و با لوازم 🙄

اره اگه زحمتی نیست برات

بقیه مدل ها هم قیمت کردم کم کم از ۴۷۰۰ شروع میشدن

اره یه بار رفته بودم پیست اوکی بودم چون از بچگی هم بلد بودم 

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
این مدلش آخرین قیمت ۴۸۰۰ بود گفت کیفش ۱تومنه و با لوازم 🙄اره اگه زحمتی نیست براتبقیه مدل ها هم قیمت ...

خب ازش بپرس مدلش چیه؟

چون همه مارک های اسکیت مدل های مختلف دارن مثلا مثل گوشی که a54 a55 داره اسکیت هم همینطوریه

باشه عزیزم میپرسم برات ازشون بهت میگم

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

خب ازش بپرس مدلش چیه؟چون همه مارک های اسکیت مدل های مختلف دارن مثلا مثل گوشی که a54 a55 داره اسکیت ه ...

اره می‌دونم مدلشو گفتم که بالا 🙄

Flying eagle dragon fly مشکی مثل bkb فقط رده های آبی داره

دستت درد نکنه عزیزم

برای خودت چه مدلی بود ؟

خب ازش بپرس مدلش چیه؟چون همه مارک های اسکیت مدل های مختلف دارن مثلا مثل گوشی که a54 a55 داره اسکیت ه ...

Flying eagle dragon fly f3

Bkb اصلا خوب نیستشبرای من fbs بود ولی فلاییگ ایگل f4 f5 خیلی خوبه

بعد مدت ها باز شد تونستم ج بدم🥲

چ آرزویی داشتم هفته پیش که الان تو این شرایط...

عزیزم تهران بودی درسته؟

اوکی ای؟

منم عاشق اسکیت بودم از بچگی و همیشه آرزوشو داشتم و بالاخره وقتی ۱۴ سالم بود ۳ ماه ب کمک بابام و ابجیم تمرین کردم و حرفه ای شدم..بهترین حس رو داشتم اونموقع چقدر با بچه هایی آشنا شدم ک تو پارکا اسکیت سواری میکردن.یادش بخیر ..بنظرم بخر و هرزگاهی تو پارک بانوانی ک میگی استفاده من پلی خب تمرین لازمه و من تو ۳ ماه کامل یاد گرفتم.

خدا هست ، خدا یاره ... 
منم عاشق اسکیت بودم از بچگی و همیشه آرزوشو داشتم و بالاخره وقتی ۱۴ سالم بود ۳ ماه ب کمک بابام و ابجی ...

بعد اینکه این پست رو گذاشتم و بعدش این اتفاق ها افتاد انگار از سرم پرید 🥲🥲🥲

دوس دارم بمونم اوضاع وقتی کاملا اوکی بود بگیرم🥹

واقعا اسکیت خیلی حس خوبیه

امیدوارم بتونم بگیرم 🥲

دقیقا مثل منننن

منم ۲۴ سالمه 

فعلا پولشو‌ ندارم ولی درآینده حتما اسکیت و‌دوچرخه میخررم 😍😬

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

دقیقا مثل مننننمنم ۲۴ سالمه فعلا پولشو‌ ندارم ولی درآینده حتما اسکیت و‌دوچرخه میخررم 😍😬

عزیزم 😍😍😍 انشالله