2777
2789

با پایتون یه فایلexeساده درست کردم حرفه ای نیستم 

ولی کدم رو تو def یا همون تابع قرار دادم تا وقتی کاربر کلید رو زد تابع دانلود فعال بشه باز توضیح زبانی تجربه ای خواستی بگم ا

این تعریف دیپ سیک از تابع است
## مثال ساده

```python
def greet(name):
"""این تابع نام شخص را گرفته و سلام می‌دهد"""
print(f"سلام {name}!")

greet("علی")  # خروجی: سلام عالی!
```

## اجزای تابع:
1. `def`: کلمه کلیدی برای تعریف تابع
2. `function_name`: نام تابع (باید معتبر باشد)
3. `parameters`: ورودی‌های تابع (اختیاری)
4. `docstring`: توضیحات تابع (اختیاری)
5. بدنه تابع: کدهایی که هنگام فراخوانی اجرا می‌شوند
6. `return`: برگرداندن مقدار (اختیاری)

## انواع توابع:
1. **توابع داخلی (Built-in)**: مثل `print()`, `len()`
2. **توابع تعریف شده توسط کاربر**: مثل مثال بالا
3. **توابع لامبدا (Lambda)**: توابع کوچک و بی‌نام

## مثال با مقدار بازگشتی:
```python
def add(a, b):
"""جمع دو عدد را برمی‌گرداند"""
return a + b

result = add(3, 5)
print(result)  # خروجی: 8
```

## نکات مهم:
- توابع می‌توانند چندین پارامتر بگیرند یا هیچ پارامتری نگیرند
- می‌توانند مقداری برگردانند یا هیچ مقداری برنگردانند (`None`)
- می‌توانند docstring داشته باشند که توضیح می‌دهد تابع چه کاری انجام می‌دهد

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

تابع همونdef هست اگه میخای پنجره tkinter بزاری و بعد با انتخاب کلیدش برنامه لت اجرا بشه باید قبلش کدت داخل تابع باشه تا تو ایجادbutton .. 

Actionش رو اسم تابع بزاری 

میخای  کد خودم رو عکسش رو بزارم بعد از روش توضیح بدم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پایتون یه فایلexeساده درست کردم حرفه ای نیستم ولی کدم رو تو def یا همون تابع قرار دادم تا وقتی کا ...

نحوه کارکردشو نمیدونم. بعد خب مینویسم print ali  دیگه چرا تابع تعریف کنیم براش؟

راجب ورودی و خروجی هم توضیح بده ، کی باید ورودی بدم کی ندم ، خروجی یعنی چی ؟ به چه درد میخوره

تابع مگه فقط مال Tkinter عه؟ action چیه؟

نه از طریق سایت هم میشه تابع رو صدا زد 

Rootهمون پنجره ای که برای کاربر نمایش داده میشه تا با انتخاب تابع صدا زده بشه .. شما داخل کلیدtkباید نام تتبع رو بنویسید که که تابع اجرا بشه

اگه شما کد رو داخل تابع نزارید وقتی کاربر کلید اجرا رو می زنه کد شما runنمیشه

میخواستم کد ساده بنویسم چپ چین نداره داخل عکس توصیح میدم

مثلا این تابع اسمش barهست برای اینکه نوار پیشرفت رو اجرا کنه

و این تصویر شما داخل کلیدی که اسمش download هست نام تابع رو میزارید تا کاربر اگه کلید دانلود رو زد تابع bar یا کدهایی که زیر مجموعه این تابع هست رو اجرا کنه

وقتی شما کد رو اجرا می کنید rootشما این پنجره رو نمایش میده و کدbuttonهمون کلیدی هست که تو این عکس اسمش download 

ببین تو textشمادرbutton نام کلید رو می نویسید و توcommand نام تابع رو می نویسید

()اگه کدهای شما داخل تابع نباشه یا زیرdefنباشه کاربر با انتخا کلید download پنجره نمیتونه کد شما رو اجرا کنه 

نه از طریق سایت هم میشه تابع رو صدا زد Rootهمون پنجره ای که برای کاربر نمایش داده میشه تا با انتخاب ...

کد وقتی داخل تابع باشه راحت تر میشه تو پنجره ها قابل نمایش برای کاربر یا داخل یه صفحه سایتhtmlصداش زد یا اجراش کرد ..

میخواستم کد ساده بنویسم چپ چین نداره داخل عکس توصیح میدممثلا این تابع اسمش barهست برای اینکه نوار پی ...

این مثال عین این میمونه طرف معادله بزور بفهمه چیه ، معادله سه معادله سه مجهول بزاری جلوش توضیح بدی😅

بر هر صورت ممنون

این مثال عین این میمونه طرف معادله بزور بفهمه چیه ، معادله سه معادله سه مجهول بزاری جلوش توضیح بدی😅 ...

شرمنده اخه اگه کد رو می تونستم تایپ کنم خوب بود فکر نکنم بشه .. اره خیلی پیچیده شد

امیدوارم یه چیزایی از منطورم رو فهمیده باشی

در کل اجبار برای نوشتن کدها زیر خط تابع فقط برای اینه که بتونید کدهاتون رو از طریق ابزارهای دیگه(مثل صفحه سایت یا صفحه پنجره برنامه تون)بتونید اجراش کنید .هر تابع با کلمهdef تعدیف میشه مثلا تابع نمایش نام 

: ()edef nam

print("ali")

و حالا من میخام این تابع با نام name رو تو کلید پنجره rootتعریف کنم تا با زدن کلیدی که اسمش میخام start باشه 

button=tk.Button(root,text="start",command=name).pack

ببین بعد commandشما باید نام تابع تو بنویسی و بعدtextهمون کلمه ای رو بنویس که میخای رو کلیدت نمایش بده

در کل اجبار برای نوشتن کدها زیر خط تابع فقط برای اینه که بتونید کدهاتون رو از طریق ابزارهای دیگه(مثل ...

ببین tkinter رو قاطیش نکن اصلا! مگه شما برنامه نویس نیستی؟ هم خودتو اذیت میکنی هم منو گیجتر میکنی

ببین tkinter رو قاطیش نکن اصلا! مگه شما برنامه نویس نیستی؟ هم خودتو اذیت میکنی هم منو گیجتر میکنی

اوکی .. اخه tkinter همون کتابخانه ایه که اگه ایمپورت نشه نمیشه پنجره و کلیدها رو طراحی کرد..