2777
2789

ما خودمون خانوادگی با چند نفر پول روهم گذاشتیم قراره ان شاءالله پک آماده کنیم ، واسه دخترا گلسر ، واسه پسرارو نمیدونم هنوز 

بعد ساندویچ الویه ام قراره بدرستیم و خلاصه فردا یه میز بزاریم دم در تزئین کنیم یه کتیبه قشنگم بزنیم و با پخش سرود و اینا و خلاصه پک و ساندویچارو پخش کنیم😍😋

یه فامیلامونم میخوان شربت پخش کنن دم مغازشون🍸🍸

شمام در حد توانتون کم و زیادش مهم نیست

شده ۱۰ تا دونه شکلات بگیرین پخش کنین کلی برکت و حال خوب داره واستون ثواب حسابیم کردین😎😎

عاشق خوابم 🦥💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا دعام کنید انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😔

برنامه ای ندارم فقط تو این جور روزهایی دوست دارم پولی به کسی کمک کنم هرچند کم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

والله هیچی فقط تفریح😁

البته یه سیر مطالعاتی درباره امیرالمومنین میخوام داشته باشم 

ولی عیدی دادنو و اینا نه سید نیستم

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

چه خوب خوشبحالتون من خودم دوست دارم ها ولی شوهرم اهل ابن چیزا نیست بگم هم قبول نمیکنه 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن