2777
2789
عنوان

میشه برام دعا بخونید

32 بازدید | 6 پست

منو عشقم سه سال و نیم صبر کردیم و با تلاش خانواده هارو راضی کردیم مامانش راضی شد و تا یه حدی اومدن جلو و با خانوادم اشنا شدن و مراسم گرفتیم الان مامانش میگه من راضی نیستم و تموم کنید این وسط کلی احساسات و عشق هست از یه طرفم بابا و مامانم خیلی خیلی ناراحتن نمیدونم چیکار کنم نامزدمم هر چی میره حرف میزنه مامان بی دلیل میگه نه الان نمیخواد ازدواج کنی.توروخدا این تاپیکو دیدید یه دعای کوچیکی بکنید بلکه خدا بشنوه.

من از اولم از خدا خود نامزدمو نخواستم خیر و صلاحمو با نامزدم خواستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر فوق العاده مجرب برای حاجت روایی :

« اَللَّهُمَّ الْعَنْ حَرْمَلَه حَتَّى تَرْضَى الْزَّهرَاء» 

هزار مرتبه در یک مجلس

معنی : خداوندا حرمله را لعنت کن تا زمانی که حضرت زهرا راضی شود .

دوستان من این ذکر را مدتی پیش دیدم و برای برآورده شدن حاجتم این عمل را انجام دادم و نذر کردم در صورتیکه که حاجت روا بشوم آن را در حد توان نشر بدم . الحمدلله کما هو اهله نتیجه به سرعت حاصل شد . ان شاءالله که شما هم حاجت روا شوید .

در حد توانتون نشر بدید ❤

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗