2777
2789

هر سری بخاطر خیانت بابام باهم دعوا میکنن

بعدش یجوری کنار میان باهم باز شروع به دعوا میکنن

همش میگه من بخلطر شماها موندم شما باید منو حمایت کنید

دو روزه بخاطر دعواشون غذا نخوردم کسی نبوده غذا درست کنه منم امتحان دارم فرصت نمیکنم 

الانم میگه شنبه میرم شکایتمو میکنم تنهاتون میزارم

پدر و مادرا فقط زورشون به بچه‌هاشون میرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی میگه، اگر خاطر شما براش مهم بود که علنا دعوا نمیکردن و شما رو هم قاطی نمیکردن، بهش بگو مادر من هر وقت احساس کردی باید از این زندگی بری راحت برو نگران ما هم نباش

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

حق با مادرتهتوم نقش هویج نداشته باش

من چندین بار ک انگشت شمار نیست حمایتش کردم بابتش کتک خوردم اخرشم اشتی کردن و نتیجه‌شم این بوده من ادم بده هستم و بابام بعد اشتی با مامانم با من سرسنگین بوده

من چندین بار ک انگشت شمار نیست حمایتش کردم بابتش کتک خوردم اخرشم اشتی کردن و نتیجه‌شم این بوده من اد ...

بشین با مادرت صحبت کن بگو ی تصمیم جدی بگسر و مودی نباش 

اگه ی تصمیم قاطع بگیری همیشه حمایتت میکنم

یا جدای 

یا آشتی

فراموشی کیمیاست

خب حمایتش کنید

میگه پا به پای من دعوا کنید با باباتون حرف بزنید

همه این کارا رو کردم خدا شاهده کتک هم خوردم اخه من دو بار دیگه کتک بخورم میمیرم از بس لاغر مردنی و بدبختم با بابام صحبت هم کردم حرف تو گوشش نمیره خجالت هم نمیکشه دیگه من چیکار میتونم بکنم مگه من گفتم با هم ازدواج کنید ک الان کاسه کوزه ها رو سر من میشکونن

پس حق داری

من اگه بدونم تصمیمش جدیه واقعا حمایت میکنم

یهو وسطای راه بابام باهاش حرف میزنه ی ریش سفید میاره قانعش میکنه همه چیو ول میکنه

من چیکار میتونم بکنم اخه