2777
2789
عنوان

روز چهارم عمل ترمیمی بینی

79 بازدید | 14 پست

کبودی و تورم دارم، صورتم خیلیییییی پف کرده، موقع دراز کشیدن و بلند شدن زیر سینه م و قسمتی که ازش غضروف دنده ورداشتن یذره درد میگیره، دلم میخواد زودتر این کبودی و تورم و پف ها بره تموم شه راحت شم و نتیجه نهایی مماخمو ببینم🥹 اشتباه کردم از بیرون سوپ سفارش دادم خیلی شور بود باعث‌بیشتر شدن تورم میشه غذای شور، الان خودم میخوام یه سوپ من دراوردی با عصاره قلم و ماش و سبزیجات و جوانه و هویج و یذره مرغ درست کنم، تک و تنهام و جز خودم کسی مراقبم نیست، هی روزگار ☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی رو هم ۲۲۰ میلیوننن؟ چون ترمیمی بود آنقدر شده؟

بله، هزینه عمل ترمیمی تقریبا همه جا دو،سه برابر عمل اولیه ست، مخصوصا اگه بخوای پیش دکتر دیگه ای عمل کنی. من از دکتر اولم که۹سال پیش برام عمل کرد راضی نبودم برای همین رفتم پیش به دکتر دیگه

بله، هزینه عمل ترمیمی تقریبا همه جا دو،سه برابر عمل اولیه ست، مخصوصا اگه بخوای پیش دکتر دیگه ای عمل ...

مبارک باشه عزیزم 

منم یکماه عمل کردم فعلا راضی نیستم 

مشکل شما چی بود ک ترمیم رفتی

مبارک باشه عزیزم منم یکماه عمل کردم فعلا راضی نیستم مشکل شما چی بود ک ترمیم رفتی

من بینیم بعد از ۹سال عمل اول که کرده بودم به مرور دچار افتادگی و انحراف شد. بخاطر اون عمل ترمیمی انجام دادم

راضی هستی سبکش چیه؟دنبال یه دکترم خیلی گرونه نباشه

هنوز که زوده برا نظر دادن ولی اره حس میکنم نتیجه باید خوب شده باه، حالا یکی دوماه دیگه میام نظر قطعیمو میگم. نه دکتر فریدونی جزو دکترای ارزون نیست اصلا.