2777
2789

چی هست این باید چیکارش کنم؟ بعد شما هم نواحی حساستون بعد زایمان تیره شده؟؟ با اینکه من لیزر رفتم قبلا تو بارداری نابود شدم  نواحی تیره شده   بعد گوشت اضافه دور مقعد بعد  ترک های شکمم  اضافه وزن جای بخیه سزارین     ۴ماهه زایمان کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بواسیره میشه عمل بشه اون ترک ها هم به مرور اگه لاغر شی خیلی محو میشه نترس سال اول همه این حس رو دارن یواش یواش هیکلت بهتر میشه الان خیلی زوده

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

منم دارم یکم چاره چیه باید بپذیریم من ۸کیلو اضافه دارم هنوز جای بخیه برام مهم نیست خدا یه بچه ناز و سالم داده بهم شکر . تنها فکرم اضافه وزنمه چون همش سرپام ضعف میرم نمیتونم رژیم بگیرم حوصله ورزشم ندارم متاسفانه 

برای چی؟ برا تیرگی؟

برای گوشت اضافه 

و تیر تر نشدن بدن 

کلاویتامین ای از به وجود آمدن کیست و ی سری اختلالات پوستی که یکیش همین تیره تر شدنه جلوگیری میکنه

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

دوست منم دقیقا همین مشکل واسش پیش اومده بود . پیش یه متخصص طب سنتی درمانش کرد

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....