نه قدیمی میشه روز به روز مدل های جدید تر میاد تو بازار پس انداز کن مقداری کم طلا سکه پارسیان بگیرین بزارین کنار تازه وام ازدواجش هم هست زمانی که بخواد ازدواج کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا از همون بچگی یه دختر دنبال جهیزیه جمع کردن واسش و هل دادنش به سمت ازدواج هستید؟ همون پولی که میخوای الان بدی برای وسایل خونه و کلفتی بخری رو سرمایه گذاری کن براش چهار روز دیگه بزرگ شد بده به خودش خرج هدف هاش کنه. شاید دخترت نخواد ازدواج کنه.
با اون پول براش طلا بخر، کلاسای مختلف بفرستش و لپتاپ خوب براش بگیر جهیزیه واسه چشه بچه ۱۱ ساله
بگیری هم قدیمی میشه تا اون موقع
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
اگه معنی مستقل بودن اینه که شاغل بشه ودستش توجیب خودش باشه ومردارو ادم حساب نکنه مخالفماینوهمون زنیت ...
پس بذار مستقل نباشه و واسه هزارتومن التماس شوهر رو بکنه
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
قطعا نمیزارم مثل امثال شماهابشهوقطعا توزدگیتونم همینقدر بیربط نظرمیدین
امثال من کسایی هستن که هر زندگیای رو تحمل نمیکنن و قدرت ترک رابطهی اشتباهو دارن نه صرفا خانومی کنن به اصطلاح خودتون و نتونن رابطهی اشتباه رو ترک کنن ( بر اساس تاپیک های قبلیتون)
امثال من به بچههاشون شجاعت دنبال کردن رویاشونو میدن نه جهیزیه بخرن واسش. امثال من به بچههاشون یاد میدن به جای اینکه از ۱۱ سالگی هدفشون جمع کردن جهیزیه باشه، رشد کنن و هر وقت ادم مناسبشون رو ملاقات کردن به ازدواج فکر کنن
شبیه امثال من شدن، توهین نیست هیچوقت!