2777
2789
عنوان

بیاین از جهیزیه دختر بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 31 پست
آذه بیمه عمردارن پس اندازم تاحدودی

خب خداروشکر بیشتر تمرکز بزار رو کارهای دیگه انشالله ازدواج هم به موقع اش با بهترین آدم سر راهش قرار بگیره 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بخر تو آینده بدردش میخوره بعدم دخترتو تشویق کن درسشو ادامه مستقل بودن یاد بگیرهن دنبال شوهر گشتن ...

اگه معنی مستقل بودن اینه که شاغل بشه ودستش توجیب خودش باشه ومردارو ادم حساب نکنه مخالفم

اینوهمون زنیت فراموش شده ست

منم ازالان بهش چیزی نگفتم برای ازدواج وجیزیه 

مادرم دیگه

خودش کلاس نقاشی میره وکلاس دیگه

درسشم خوبه

اما طبیعت اصلیش نباید فراموش بشه

اگه معنی مستقل بودن اینه که شاغل بشه ودستش توجیب خودش باشه ومردارو ادم حساب نکنه مخالفماینوهمون زنیت ...

دخترجاریم درس خوند وشرکت شاغل شد وباشوهرش همونجا آشناشد

هردوماشبن دارن

خونه شون پدرشوهر داد

الان میگه اگه حقدق اللنمو داشتم ازدواج نمیکردم

مدام مسافرتن بعد 4سال ازدواج

نمیدونم چشه

چرا از همون بچگی یه دختر دنبال جهیزیه جمع کردن واسش و هل دادنش به سمت ازدواج هستید؟ همون پولی که میخوای الان بدی برای وسایل خونه و کلفتی بخری رو سرمایه گذاری کن براش چهار روز دیگه بزرگ شد بده به خودش خرج هدف هاش کنه. شاید دخترت نخواد ازدواج کنه. 

با اون پول براش طلا بخر، کلاسای مختلف بفرستش و لپتاپ خوب براش بگیر جهیزیه واسه چشه بچه ۱۱ ساله

بگیری هم قدیمی میشه تا اون موقع

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

اگه معنی مستقل بودن اینه که شاغل بشه ودستش توجیب خودش باشه ومردارو ادم حساب نکنه مخالفماینوهمون زنیت ...

کاش آدمای مثل تو هیچوقت بچه دار نشن. بوی تعفن طرز فکرت تا اینجا اومد. 

پس بذار مستقل نباشه و واسه هزارتومن التماس شوهر رو بکنه

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

کاش آدمای مثل تو هیچوقت بچه دار نشن. بوی تعفن طرز فکرت تا اینجا اومد.

فعلا که بوی تعفن وگند روشن فکری همه جا وهمه شرایطو گرفته

این ازکثافت بازار جامعه  اون از وضع ازدواج وخانواده ها 

پس بذار مستقل نباشه و واسه هزارتومن التماس شوهر رو بکنه

اگه من مادرش هستم وکارتهای همسرم دستم میچرخه میتونم یادش بدم خانمی کنه وپاشو رو گلش بنداره توخونه وپول خرج کنه برای شوهرشم پس انداز کنه وروز مبادا بهش بده

همه زنا گدایی همسرشونو نمیکنن عزیرم

خیلی خانوما رومیشناسم ملکه خونه ن

قطعا نمیزارم مثل امثال شماهابشهوقطعا توزدگیتونم همینقدر بیربط نظرمیدین

امثال من کسایی هستن که هر زندگی‌ای رو تحمل نمیکنن و قدرت ترک رابطه‌ی اشتباهو دارن نه صرفا خانومی کنن به اصطلاح خودتون و نتونن رابطه‌ی اشتباه رو ترک کنن ( بر اساس تاپیک های قبلیتون)

امثال من به بچه‌هاشون شجاعت دنبال کردن رویاشونو میدن نه جهیزیه بخرن واسش. امثال من به بچه‌هاشون یاد میدن به جای اینکه از ۱۱ سالگی هدفشون جمع کردن جهیزیه باشه، رشد کنن و هر وقت ادم مناسبشون رو ملاقات کردن به ازدواج فکر کنن

شبیه امثال من شدن، توهین نیست هیچوقت!