2777
2789
عنوان

بالاخره نتونستم ببخشم

472 بازدید | 43 پست

من بيست ساله كه با مردي ازدواج كردم كه از اول قهراي طولاني ميكرد و  تندخو و بداخلاق بود

روزاي خوبم داشتم. ولي شابد بيست درصد زندگيم

يه دختر ١٧ ساله دارم

مشكلم اينه كه هميشه وقتي قهر ميكرد بعد خودش آشتي ميكرد و من خيلي راحت انگار نه انگار باهاش عادي رفتار ميكردم 

اما ده ماه پيش بدون دليل قهر كرد

شايدم پيش خودش دليلي داشته اما من متوجه نشدم و هر چي ازش حواستم بگه حتي جوابم رو نميداد

حالا يه مدته آشتي كرده اما من هر كار ميكنم ببخشمش نميتونم

واقعاً نميتونم

نميدونم چكار كنم

حتي تو فكرم برم درخواست طلاق بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐😐

بابای من مادرم همسر دومشه این جز اخلاقیاتشه   و خیلیم عاشق همن  چه طلاق شده نقل و نبات تو دهن همه 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

یعنی،قهرشون چند ماه طول کشید والا حق داری نبخشی...نمیگم طلاق ولی دیگه یه تغییراتی لازمه گرچه بعد این همه سال مسلما این تغییر به راحتی و.سریع پیش نمیاد ...بهتره صبور باشی و از،راه های مسالمت آمیز شروع کنی

مثلا بعد از آشتی شما کاملا عادی رفتار نکن درخواست هدیه  و شام رمانتیک و مسافرت دونفره داشته باش هم روابطتون احیا میشه هم ایشون تو خرج میفته و سعی میکنه کمتر قهر کنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بخاطر دخترت ببخش منم شوهرم اخلاقش بده مدام قهر میکنه وداد و بیداد میکنه تازه برعکس شوهرت خودشم آشتی نمی کنه من چهل روزه قهر اومدم خونه بابام اما آخرش بخاطر دختر دوسالم تهش آشتی ميشه

استارتر من دركت ميكنم

ای مالک ! بدان اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم میکنند، ولی مهربان باش. اگرشریف و درستکار باشی فریبت میدهند ، ولی شریف و درستکار باش . نیکیهای امروزت را فراموش میکنند، ولی نیکوکار باش . بهترینهای خودت را به دیگران ببخش ، حتی اگر اندک باشد . در انتها خواهی دید آنچه می ماند میان تو و خدای توست، نه میان تو و مردم
😐😐😐😐😐😐 بابای من مادرم همسر دومشه این جز اخلاقیاتشه   و خیلیم عاشق همن  چه طلاق شده ...

چرا بابات زن گرفته اخه گناه زن بابات😢

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍