دیشب پسرمو تاب میدادم یهو یه دختر کوچولو اومد جلو تاب . تاب خورد تو سرش انقد گریه کرد اخ ک چه وحشتناک بود مامانش بغلش کرد بردش تا رفت صدای گریش تو گوشم بود با اینکه مقصر نبودم و کلا تو یه ثانیه این اتفاق افتاد خیلی عذاب وجدان دارم براش صدقه دادم ایت الکرسی خوندم از همه بدتر ازش بیخبرم میترسم نکنه بچه مردم ضربه مغزی شده باشه😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تواین زمینه روانیم...ینی دخترمو از پله ها سرسره میبرم بالا باز میرموسطا منتظرمیمونم ک پرت نشه ..باز سرسره ب تاب بخاد بره دستشو میگیریم ک کسی بهش نخوره ..باز روتاب میره یکیمون پشتشیم هل میدیم یکیمون جلو ک ب کسی نخوره.....منو شوهرم هردو تواین زمینه ها وسواسیم تنهاهم نمیبرم......ولی ن شما مقصر صددرصد بودی ن بچه مادرش باید ولش نمیکرد شماهم پارک میری آروم هل بده چون مکان عمومی و پرازبچس احتمالات رو باید درنظر گرفت
من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن