2777
2789
عنوان

دانش آموزان مادرا هر کسی که برنامه شاد داره لطفا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه نگران نباش اینا رو هم یکی یکی بشین اول مسدود و بعد حذفشون کن

یعنی پیگیری نکنم از جایی که خریدیم

زنگ زدم شوهرم گفتم خیلی عصبی شد گفت برو بهش بگو برای چی سیم صفر نداده و ...

یک الی دو ماه سیم کارت بی استفاده بمونه سریع سلب مالکیت می کنن و می فروشنمنم از این موضوع زخم خورده ...

کاش لااقل مخاطبین نره برای کسی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یعنی پیگیری نکنم از جایی که خریدیمزنگ زدم شوهرم گفتم خیلی عصبی شد گفت برو بهش بگو برای چی سیم صفر ند ...

نمی دونم در مورد پیگیری

چون جدی جدی حتی خود مخابرات خیلی شیک و رسمی تلفن ثابت من رو که دو ماه بی استفاده موند رو فروخت

همین اتفاق در مورد سیم کارت ایرانسل ما هم افتاد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چقدر زشتمثلا من خونم رو چند ماه خالي بزارم شهرداري بياد بردارش

به من گفتن باید آبونمان تلفن ثابت رو می دادی در صورتی که اصلا پیامک هم نیامد ما اون دو سه ماه منزل نبودیم استفاده هم نشد

در مورد سیم کارت گفتن باید چند هفته یه بار شارژ می خریدی یه تلفن می زدی خط کار کنه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چقدر زشتمثلا من خونم رو چند ماه خالي بزارم شهرداري بياد بردارش

عدل علی همینه دیگه

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.