2821
2789
عنوان

فیلم کره ای

80 بازدید | 4 پست

سلام یه چیزی میخواستم بگم الان که تابستان شده میخوام فیلم شروع کنم میشه چندتا فیلم کره ای سریال یا سینمایی خیلی باحال که شما خودتون دیدن به فیلم گفتین وای چقدر قشنگ بود یه جوری باشه که ادم دلش بخواد هی فیلم رو ببینه اینجوری باشه 

عاشقانه و معمایی یا هر مدلی خودتون میخواین معرفی کنید

سینمایی یا سریال غیر از کره ای معرفی کنید بیشتر کره ای باشه

تعداد رای : 8
نظرسنجی
فیلم کره ای بهتره
7
87%
فیلم ترکی بهتره
1
12%

کره ای چون خیلی از فیلم های ترکی کپی از نسخه های کره ای هستن 

فیلم هایی که یادم میاد آقای ملکه عالی هست 

دروغگو رو 

موش که میگن عالی هست خودمم میخوام امسال ببینم 

اسکوئید گیم که فصل 1و2 اومده فصل 3 هم 6،7 تیر میاد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

سریال وقتی تلفن زنگ میزنه ، دونده دوست داشتنی ، وقتی زندگی بهت نارنگی میده ، عاشقان ماه ، هتل دلونا ، وینچنزو ، 

عشق در همسایگی ، گل برفی ، وکیل پوری عجیب غریب ، با شوهرم ازدواج کن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کره ای چون خیلی از فیلم های ترکی کپی از نسخه های کره ای هستن فیلم هایی که یادم میاد آقای ملکه عالی ه ...

کره ایا هم اکثرا کپی برداری از هالیوودن😁

ولی باز از فیلمای ترکی خیلی سطح بالاتری دارن

Entp💅

کره ایا هم اکثرا کپی برداری از هالیوودن😁ولی باز از فیلمای ترکی خیلی سطح بالاتری دارن

چون بازیگر های بهتر و اینکه اصالت و فرهنگ و رسوم خودشون رو منکر نمیشن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی