2777
2789

تو چه شرایطی دقیقا؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

شما میتونی این جمله منو ترجمه کنی 

+ پسر : سلام تحویل نمی‌گیری 

_ دختر : سلام دلیلی نمیبینم

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میتونی این جمله منو ترجمه کنی + پسر : سلام تحویل نمی‌گیری _ دختر : سلام دلیلی نمیبینم

واضحه خو 🙄

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

شما میتونی این جمله منو ترجمه کنی + پسر : سلام تحویل نمی‌گیری _ دختر : سلام دلیلی نمیبینم

بی  اعتناست بهت و هیچ اهمیتی برات قائل نیست کلا مهم نیستی براش

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

وقتی یه دختر میگه "باشه"، بستگی داره به حالت و موقعیتش! میتونه نشونه تایید باشه یا اینکه فقط بخواد از دستت خلاص بشه! ترجمه دقیقش به شرایط بستگی داره. 😎

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

همون «باشه» منه ولی همون دلیلی نمیبینم شماس 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

اینو شما باید ترجمه کنی ن من....بلد بودم ک مترجم میخواستم چکار 😎😇.

😂خو یه چی به دختر باید بگی که بگه باشه ! 

در مقابل چی میگه باشه

😂خو یه چی به دختر باید بگی که بگه باشه ! در مقابل چی میگه باشه

مقابل همه چی باید بگه. بااااااشه👎😹 شنونده باید گیراییش بالا بآشه.تا بفهمه.....خو نمیفهمه خو بلانسبت 🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵😇😎. 

😂خو یه چی به دختر باید بگی که بگه باشه ! در مقابل چی میگه باشه

سکوت بعضیا کلی حرفه توش. 

ک دخترا همونم باید بگن« بـــــــاشـــــــه👎» 

گرفتی مطلبو دیگه 😎

سکوت بعضیا کلی حرفه توش. ک دخترا همونم باید بگن« بـــــــاشـــــــه👎» گرفتی مطلبو دیگه 😎

باشه 😂