2777
2789
عنوان

علاقه به زبان جدید

81 بازدید | 16 پست

افرادی که تجربه دارین لطفا یه راهکار هایی بدید چیکار کنیم خوندن زبان برامون لذت بخش باشه؟ بتونیم بهش علاقه پیدا بکنیم؟

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

به نظرم اگر بخوای آموزش ببینی باید یه استاد خوب پیدا کنی ، استاد خیلی تاثیر داره روی انگیزت 

فیلم دیدن به زبان اصلی خیلی کمک کننده هست 

پادکست گوش دادن 

خوندن داستان با زبان اصلی 

اینها خیلی موضاعات مهمی هستن 

به نظرم اگر بخوای آموزش ببینی باید یه استاد خوب پیدا کنی ، استاد خیلی تاثیر داره روی انگیزت فیلم دید ...

یه استاد؟

من که اموزشگاه میرم هر ترم استادامون عوض میشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من اصلا زبان های ترمیک رو قبول ندارم

راستشو بخوای با یکی از استادامون اوکی بود ولی تایمش رو نتونستم فیکس بکنم چون تایم خالی ایشون زمانی بود که من مدرسه بودم، از طرفی آموزشگاه مدرک میده  و این مدرکه توی اپلای به درد میخوره به خاطر همینم ترمیک میخونم

من ۶ تا زبون به عشق فهمیدن اهنگای کشورای مورد علاقم یاد گرفتم

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یه استاد؟من که اموزشگاه میرم هر ترم استادامون عوض میشن

اموزشگاهای ایران اصلا مناسب کسی که میخواد به صورت حرفه‌ای زبان بخونه خوب نیستن

چون اکثر کتاباشونم‌خود ایرانیا نوشتن 

خود اموز خیلی بهتره از چنلای یوتیوب هم میتونی کمک بگیری پادکست هم گوش بدی تاثیر داره

یا یه استاد دو زیانه پیدا کن

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

میشه بپرسم کدوم زبان ها؟

انگلیسی فرانسوی روسی چینی ترکی اسپانیایی

عربی هم درحال خوندنم 

انگلیسی فرانسوی روسی چینی ترکی اسپانیایی

اوخیییی عزیز موفق باشی

شما رشته تحصیلیتون تو دانشگاه چیه؟

از این لحاظ میپرسم که تابم اضافی میارید برا زبان آموزی

و اینکه اگه اوکی هستید جواب بدید از چه سنی شروع کردید به یادگیری این زبان ها؟

اوخیییی عزیز موفق باشیشما رشته تحصیلیتون تو دانشگاه چیه؟از این لحاظ میپرسم که تابم اضافی میارید برا ...

مرسی فداتشم همچنین 

من لیسانسم مترجمی زبان انگلیسی بود 

ارشدم مدیریت بازرگانی

انگلیسیو از کلاس چهارم شروع کردم تا سال اخر دبیرستان ادامه دادم 

ترکی رو هم سال دوم دبیرستان خوندم یک سال 

بقیه رو از دانشگاه به بعد شروع کردم

دقیقا

خیلی هم ترماشونو طول میدن

مرسی فداتشم همچنین من لیسانسم مترجمی زبان انگلیسی بود ارشدم مدیریت بازرگانیانگلیسیو از کلاس چهارم شر ...

موفق باشی عزیزم ممنونم که راهنماییم کردی

برات بهترین ها رو آرزو میکنم❤