2777
2789
عنوان

داغونم

76 بازدید | 11 پست

یه چند وقتیه کتفم درد میکنه یبار ام ار ای گردن دادم خوب بود .چند وقت چیه ۱ ساله. ظرف میشورم میخام ظرف بزارم بالای ظرف شور گردنم و کتفم درد میگیره. یا خونه جارو کنم .میزنه به گردنم و سردرد میشم شدید. یبار به شکست بند نشون دادیم گفت کتفت در رفته جا انداخت یکم خوب شد باز شروع شده دردش.به شوهرم گفتم بیا بریم پیشش گفت باش. دم خونش رسیدیم برگشت گفت من نمیدونم تو چرا دوس داری خودته مریض جلوه بدی یکی نازتو بکشه ماساژت بده کتفم باز شه. فقط یکی پیشت باشه .از وقتی این حرفه زده من یه لبخند به لبم نیومده نمیتونم بخندم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی این حرف خانم درد باید درمان بشه

از دید همسرم من هیچ دردی ندارم اگر دارم دارم از خودم درمیارم. برای درمان میاد ولی با هزار منت. همون ام ار ای میگفت من که میدونم چیزبت نیست ولی برو

از دید همسرم من هیچ دردی ندارم اگر دارم دارم از خودم درمیارم. برای درمان میاد ولی با هزار منت. همون ...

وای مسه شوهرمن چند وقتیه سرگیجه دارم میگه تو هیچیت نیس ادا درمیاری:/

تجربه گُرگت میکنه :)
از دید همسرم من هیچ دردی ندارم اگر دارم دارم از خودم درمیارم. برای درمان میاد ولی با هزار منت. همون ...

معذرت میخوام خانم رفتار شوهرتون واقعا چیپه

مگه ایشون دکتره که تز میده