2777
2789

خدا خیرتون بده الهی ❤️

مانده به خاطرم سفر اولم حسین جانم آری میان آن دوحرم عاشقت شدم حسین جانم 🥹💚بر ثانیه ی ظهور مهدی صلوات 💚🤲
۵تافرستادم به نیت ۵ تن،سلامت باشن الهی

ممنون زنده باشین🙏

مانده به خاطرم سفر اولم حسین جانم آری میان آن دوحرم عاشقت شدم حسین جانم 🥹💚بر ثانیه ی ظهور مهدی صلوات 💚🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب سلامتی برمیگرده بانو

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

ب سلامتی برمیگرده بانو

ان شاالله توکل بر خدا ممنون از شما تنتون سلامت 

ذکر فوق العاده مجرب برای حاجت روایی :

« اَللَّهُمَّ الْعَنْ حَرْمَلَه حَتَّى تَرْضَى الْزَّهرَاء» 

هزار مرتبه در یک مجلس

دوستان من این ذکر را مدتی پیش دیدم و برای برآورده شدن حاجتم این عمل را انجام دادم و نذر کردم در صورتیکه که حاجت روا بشوم آن را در حد توان نشر بدم . الحمدلله کما هو اهله نتیجه به سرعت حاصل شد . ان شاءالله که شما هم حاجت روا شوید .

در حد توانتون نشر بدید ❤

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ و عَلَیْهِمْ وَ رَحَمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

یا من اسمه دواء و ذکره الشفاءببخشید کیبورد گوشیم اشتباه تایپ میکنه

ممنون زنده باشین 

یا من اسمه شفا 7تا امن یجیب خوندم صلوات هم فرستادم ان شاء الله که صحیح وسالم از اتاق عمل بیرون بیان ...

فدانشم یه دنیا ممنون 🙏

صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ ...

اجرتون با اباعبدالله الحسین 💚