2777
2789
عنوان

بالاخره کورتاژ شدم

448 بازدید | 15 پست

سلام دوستان، دیشب بستری شدم برام قرص گذاشتن نصف شب ساعت دو خونریزی شدید شدم بردنم کورتاژ

الانم هنوز بیمارستانم

نوشتم برای دوستانی که راهنمایی کردن و دعام کردن

سلامت باشید انشاالله

خدا هیچکسو راهی بیمارستان نکنه

شب افتضاحی داشتم

یبار ساعت ده دو تا قرص گذاشتن از ترس درآوردم یبارم ساعت دوازده دوتا قرص زیر زبونی گذاشتن که به گفته دوستان گذاشتم اثر کنه و دفع لخته و خونریزی شدید و دل درد و لرز شروع شد بردنم کورتاژ

ببخشید طولانی شد 

عزیزم واقعا ناراحت شدم انشاالله خدا جاشو سبز کنه ، این قرص زیر زبانی مصرفش چجوریه زیر زبان میزاری تا آب بشه؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشااله دفعه بعدسالم میادبغلت غصه نخوریااون الان توبهشته خیلی ازخودت مراقبت کن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بله زیر زبون تا کم کم اثر کنه و اب بشه

خیلی ممنون عزیزم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

دومین کورتاژمه واقعا میخوام چند سال استراحت کنم

میدونم که خییییلی سخته نگران نباش یه روزمیای اینجاتاپیک میزنی ازدست خرابکاری وشیطونیاش گلایه میکنی انشااله اون روززودزودمیرسه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ده هفته بودم کیسه هنوز خالی بود

نگران نباش عزیزم تقدیر هرچی باشه دست خداست نه دست بشر خدا خاسته فعلا اینجور امتهان شی و خودشم گفته اجر عظیم به بندگان خالصم میدم 

حضرت محمد(ص)میفرمایند:

آیامیدانیدکه به راستی من درروزقیامت به کثرت جمعیت شماامت اسلام مباهات میکنم حتی به سقط شدگان ازشماجنین سقط شده ی شمادرروزقیامت باحالت غضب وناراحتی بردربهشت درنگ میکندپس خداوندعزت مندوصاحب جلال به اومیفرمایدداخل بهشت شومیگویدنه مگراینکه قبل ازمن پدرومادرم داخل بهشت شوندخداوندعزت مندوصاحب جلال به فرشته ای ازفرشتگان میفرمایدپدرومادرش رابیاورسپس خداوندبه آن دوامرمیکندکه داخل بهشت شویوبه آن طفل نیزمیفرماید:این کاررابخاطرفزونی رحمتم نسبت به توانجام دادم والاپدرومادرت مستحق بهشت نبودند