2821
2789
من مامانم مینیسک یه پاش پاره شده،گفتن باید عمل بشه .ولی از عملم میترسه ،خدای نکرده بدتر بشه😔

نه عزیزم اصلا نگران نباش همسر من همین مشکل رو داشت ما هم می ترسیدم و خیلی دنبال متخصص ارتوپد خوب گشتیم آخر سر بردیمش دکتر شیروانی و الان حدودا چند ماه که عمل کرده و اصلا مشکلی نداره . سعی کن عزیزم قبل از اینکه عمل کنه پیش چند تا دکتر ببریش تا خیالت راحت بشه چون دکتر خوب خودش نقش مهمی داره .

نه عزیزم اصلا نگران نباش همسر من همین مشکل رو داشت ما هم می ترسیدم و خیلی دنبال متخصص ارتوپد خوب گشت ...

ممنون از راهنماییت.انشاالله تنتون همیشه سالم وسلامت باشه درکنارهمسرتون😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهر منم دچار پارگی منیسک زانو شده بود و خیلی دنبال دکتر خوب گشتیم با معرفی مربیش بردیمش پیش دکتر مصطفوی که متخصص ارتوپد و درمان آسیب های ورزشی انجام میداد . الان خداروشکر دوهفته است که عمل کرده و اصلا مشکلی نداره واقعا خدا خیرش بده دکتر با تجربه ایه . 

عزیزم همسر من افتاد زمین و منیسک پاش پاره شد و بعد کلی پرس و جو رفت پیش دکتر عنایت الهی و جراحی منیس ...

من هم دکتر عنایت الهی رو میشناسم واقعا دکتر خوبیه . دختر خاله من برای پارگی منیسک رفت پیش ایشون و جراحی انجام داد و الان خداروشکر خوب شده و مشکلی نداره 

من هم دکتر عنایت الهی رو میشناسم واقعا دکتر خوبیه . دختر خاله من برای پارگی منیسک رفت پیش ایشون و جر ...

توروخدا دکتر عنایت الهی کجاست ادرسشو بمن میدی توروخدا راهنمایین کن من خیلی اوضاعم خرابه ۵ماهه روتختم و تازه ام ار ای دادم

💔🖤
سلام عزیزم،چه کمکی از من برمیاد براشما؟

گقته بودی مادرت مینیکس پاش مشکل داشته چب شد عمل کردند؟ منم‌مینیکسم‌مشکل داره وزنم‌سنگین شده و اینکه میخام‌عمل کنم احتمال ۹۰ درصد عمل میخاد مادرت عمل کرد؟

💔🖤
گقته بودی مادرت مینیکس پاش مشکل داشته چب شد عمل کردند؟ منم‌مینیکسم‌مشکل داره وزنم‌سنگین شده و اینکه ...

نه عزیزم،مامانم عمل نکردن.از عمل همیشه ترس داره.همونجوری هست پاش،زیاد به پاش فشار نمیاره.

همیشه زانو بند طبی،میبنده .حتی بیشتر وقتها تو خونه هم.

زیاد رو زمین نمیشینه،چون از زمین بلند شدن براش یخورده سخت هست.رو صندلی ومبل میشینه وپاشو دراز میکنه،

در کل  همگی، مراقب پاش هستیم.که سنگین برنداره مثلا.خودشم خیلی مواظبه.

ولی اینم بگم، از کوه بالامیره وراحت پایین میادبا مواظبت از پاش .

نه عزیزم،مامانم عمل نکردن.از عمل همیشه ترس داره.همونجوری هست پاش،زیاد به پاش فشار نمیاره. همیشه زان ...

واسه پای من باعث شده نتونم راه برم درست حسابی ازبسم روتخت هستم دیسکام زده بیرون چکارکنم مگه میشه عمل نکرداخه

💔🖤
2825
2823
2791
2779
2792