2777
2789
عنوان

امشب شوهرم بهم گفت شکاک

344 بازدید | 26 پست

چند روزیه تماس میگیرم جواب نمیده هر بار که زنگ میزنم ده دقیقه اشغاله و تماس کاری داره اون وسط ها منشی های خانم هم زنگ میزنن و در مورد کارها ده دقیقه یا شاید نیم ساعت  حرف میزنن ولی حرف زدنش با من بیشتر از دو دقیقه نمیشه هیچ حرفی با من نداره در روز شاید ده دقیقه مجموعا توی خونه حرف نزنیم که اونم دونه دونه باید ازش بپرسم چه خبر اینجا چی شد چی کار کردی هیچ توضیح اضافه ای نمیده دوستش زنگ میزنه صدای میکروفن گوشیو کم میکنه و میره تو اتاق ده دقیقه یه ربع با بله و قربان و خنده های مستانه حرف میزنه ازش میپرسم چی میگه میگه حرفامون مردونه هست شوخی‌هایی که درست نیست بشنوی فقط با این یه نفر اینطوریه و بیشتر روز با همن یه بار با این دوستش  رفته بود ماموریت و قرار بود شب بمونن ولی نموندن با اینکه دوستش خیلی اصرار کرده بود همسرم چون به من قول داده بود شب رو برگشت اونشب توی رابطه خیلی به من ابراز عشق کرد و وسطش گفت تو دوست دختر منی با وجود تو من از همه چیز بی نیازم باور نمیشد بعد ده سال همچین حرفی زد از نظرتون شک من طبیعیه نسبت به روابط این دو نفر ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره کاملا طبیعیهههههههه مردا وقتی تو موقعیت خیانت قرار میگیرن بعد تلنگر میخورن و خیانت نمیکنن و خودشونو نگه می‌دارن بعد میان با حس عشق و عذاب وجدان ابراز احساسات میکنن و انگار پیش خودشون شرمنده میشن ولی خب شوهرت ن کاری نمیکنه ولی دوستش خطرناک ب نظر میاد من پارتنرم هروقت با دوستاش جایی میده ک تو اینجور موقعیتا قرار میگیره بعدش ک میاد بیشتر ابراز احساسات میکنه  

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

بهش بگو برید بیرون تو یه کافه ای چیزی یه جای مشخص 

بعد با شماره‌ی ناشناس یا خودت یا دوستی خواهری کسی 

وقتی نشستید پیام بده بهش بگو یا همه چیو خودت به زنت میگی یا میام همه چیو میگم میدونم تو فلان کافه باهم نشستید 

اگه هول کرد و بهت گفت پاشو بریم و اینا متاسفم عزیزم موندن تو اون زندگی ...

ولی اگه دیدی به اهمیت بود احتمال زیاد چیزی نیست 

آره کاملا طبیعیهههههههه مردا وقتی تو موقعیت خیانت قرار میگیرن بعد تلنگر میخورن و خیانت نمیکنن و خودش ...

آخه خانم اون آقا خیلی همه چیز تمومه یه مسافرت مشترک رفتیم خیلی ابراز علاقه می‌کرد و خودشو خانواده دوست نشون میداد

آخه خانم اون آقا خیلی همه چیز تمومه یه مسافرت مشترک رفتیم خیلی ابراز علاقه می‌کرد و خودشو خانواده دو ...

مردا دقیقا ی همچین زنایی با ی زن افتضاح تر خیانت میکنن

ی مرد وقتی ی زن عالی داره فک میکنه وای من چقدر عالی ام ک این زنمه پس بهتر از اینم واسم هست لعنت ب اعتماد ب نفس کاذب مرد ایرانی

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️