2777
2789
عنوان

بیاین به موهامون برسیم خوشگلااا

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 56 پست
برا من پزشک کلی محلول و محصول مراقبتی نوشت. محلول بیوتی سیلک و یسری محصولات که همشو ا ...

موفق باشی عزیزم 

من سرم مو هم استفاده کردم عالی بود ولی چون حالت اصلی موهام فره ولی این حالت رو از موهام میگیره بهترین روغن نخل بود برام

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

موفق باشی عزیزم من سرم مو هم استفاده کردم عالی بود ولی چون حالت اصلی موهام فره ولی این حالت رو از مو ...

قربونت برم.  به  همچنین  عشقم. 

منتظر  همتون هستم  که  با  هم  به  موهای  بلند  و  پرپشت  ک  زیباااا  برسیم  

متولد باکو، مقیم ایران. روانکاو و بازیگر تئاتر!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم. به همچنین عشقم. منتظر همتون هستم که با هم به موهای بلند و پرپشت ک زیباااا ...

امیدوارم عزیزدلم

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

ته دقیقا منم چند روزه شروع کردم روغن رزماری میزنم و ماینوکسیدیل می‌خوام روغن فندق هم بگیرم،رزماری صد ...

من  از  قبل  داشتم  تو  خونه و  کیلویی  ۵۰۰  هزار بود که  ۵۰  داده  بودم  به  صد  گرمش.  الان  نمیدونم  چه  قیمتی  شده.  منتها  خیلییییی پربرکت  و  بصرفس    

قشنگ  تا  چندماه جوابه.  یه  قاشق  که  ازش  اسپری  درستیدم  تموم  نمیشد  و  یه  هفته  برام  جواب  بود!!! 

ما  الان اینجا  برقامون رف  نت  و  آنتن گوشیم تو  آوتساید  رفته....    

من از قبل داشتم تو خونه و کیلویی ۵۰۰ هزار بود که ۵۰ داده بودم به صد گرمش. الان نمیدو ...

نحوه صرف افعالت رو مخم رفته دختر درستیدم چیه بگو درست کردم🤒🤕 خز شده دیگه این مدلی صحبت کردن 

دختر بچه های راهنمایی هم دیگه اینجوری صحبت نمیکنن

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

نحوه صرف افعالت رو مخم رفته دختر درستیدم چیه بگو درست کردم🤒🤕 خز شده دیگه این مدلی صحبت کردن دختر ب ...

نظرتو  برا  خودت  نگه  دار  من  همیشه  همینجور  میحرفم  و  هیچ  خزم  نیس.  پسرای گروه‌های  بورسیمم دیگه  دارن  مثل  من  میحرفن!  وقتی  چیزی  رو  مخت  میره میتونی  سیستمتو میوت کنی :)))

یا  هم  خودم  روانکاوم و  برات  ریشه  یابی  میکنم  که بری  دنبال حل مشکلاتت :d

عزیزم روغن نخل از کجا میخری؟

من از یک عطاری مطمئن میگیرم 

عزیزم رزماری را هرروز به سرت اسپری میکنی میری حمام ؟ وقتی اسپری میکنی خشک میشه بو میده؟

یه  روز  در  میونم میشه  اسپری  کرد  

من  یه  هفته  هرروز  اسپری  کردم  خانمی  

نه  رزماری نیاز  به  حمام  نداره  منتها  بعضیا  بهش حساسیت  نشون  میدن  اوایل،  و  مجبورن  برن  حمام  که  سردرد  نگیرن  ولی  من  حساسیت ندارم  بهش  و  حموم نمیرم