2777
2789
عنوان

بیاین به موهامون برسیم خوشگلااا

684 بازدید | 56 پست

سلااااام  سلاااااام.  من سرعت  رشد  موهام  خیلی  زیااااده  ولی  چون  استرسمم زیاده  ریزش  مو هم  زیاد  دارم  و  میخوام  موهامو  تا  زیر  باسن  ببلندم و  حساااابی  میخوام  با  رزماری  و آمله و روغن و  ترکیبات  مختلف  به  موهام  برسم  

چند  روزه  رزماری  میزنم  ریزش  موهامو  به  کل قطعیده.  استفاده اشم  اینجوریه  که  صد  گرم  رزماری  از  عطاری  بخرین.  هر  یه  قاشقشو با  یه  لیوان  آب ۱۵ مین بجوشونین  و  بعد  بریزین  تو  ظرف  اسپری  و  یه  روز  درمیون  اسپری  کنین  و  تو  یخچال  نگهداری  کنین!

من  ناخنامم  قبلا  بلندیدم!  الان  برای  بلندیدن موهام دوستای پایه و هم  هدف میخواااام.

کیا  پایه ان به موهامون برسیم و موهامونو پرپشت و زیبا و بلند  کنیم  یه  نداااا بدن که  با  هم  دوست شیم هرروز  بیایم  اینجا  گزارش  بدیم  و بگیم  دقیقا  چیکارا  کردیم  برا  موهامون!

متولد باکو، مقیم ایران. روانکاو و بازیگر تئاتر!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخنات چجوری بلند کردی

ناخن  یه  موضوع  درونیه خانمی. به  کلسیم  و  ویتامینای  بدن  ربط  داره که  اوکی  باشن. من  ژنتیکی  کلسیم  و  ویتامینای  بدنم  بالاست خودش  بلند  میشه. 

نه جانم عادت کردم😁تاپیکم دوبار ثبت شد چجوری دومیشو بپاکم؟

پایین گوشه راست تایپیکت که نظری نداره سه نقطه هست اونو بزن گذینه حذفو میبینی عزیزم

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

موهات تا کجاستمنم میخام بلند و پرپشت بشه ریزشش هم قطع بشه

پس  بیا  با  هم  شروع  کنیم  مالی من  چیزی  نمونده  به  کمر.  ولی  پرپشت  نیس و  تازه  رزماری  رو  شروع  کردم  

@آیسوداااکجا گزارش بدیم

چنتا دوست  پایه  ی  دیگه  ام  پیدا  کنیم  عالیه.  همینجا  میتونیم  هرروز  بیایم  با  هم  بحرفیم  و  بگیم  چیکارر کردیم. من  میخوام امسال  موهای  بلند  و  پرپشت  داشته  باشیم  و  دوستای  هم مسیررر  

منم هستم اسی بگو برا بلند شدن چی بگیرم برا پر پشت شدن و وز وزی بودن موهام پی بگیرم

عالیه  هاااانی.  من  رزماری  دارم  برا  قطع  ریزش.  برام  معجزه  بود  و  مثل  محصولای گرون  قیمت  تاثیر  داشت  برام. ماساژور  سر  هم  دارم  ازین  سیلیکونیا که  ارزونم هستن.  چیزای  دیگه  رم  تست  میکنم  اینجا  میگیم  به  همدیگه  چیو  تست  کردیم  و  چطور  بود  تاثیرش  که  ایده  بگیریم  از  هم.