2777
2789
عنوان

چه ایه ای سوره بخونم ک خونه خوب با قیمت مناسب پیدا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 21 پست

سوره دیوار ، آیه املاک .

و دو رکعت نماز وحشت بعد از دیدن قیمتها .

سخت نگیرین بابا .

برو یه خونه اجاره کن با خیال راحت بشین ، از روفرصت خونه خوب پیدا که شد جابجا بشین . لازم نیست یکسال صبر کنین . هر موقع که باب دلت پیدا شد بلند شو میخواد یه هفته باشه میخواد سه ماه بعد باشه . عجله ای یه خونه بی مدرک میکنن تو پاچه آدم که همین پول هم از دستتون می ره . اصلا عجله نکن که یه عمر پشیمون میشی .

سوره صبر رو بخون .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم .من ۱۴ تا نذر کردم مستاجر داشتیم نیخواست بره پول نداشتیم .یه میلیارد پول پیشش بود .یعنی ما ...

واییی براتون خوشحااالممم

ابجی میشه برای منم نذر کنی تو دلت پاکه خدا حرفاتو میشنوه

بازار مسکن یکم سنگینه ، چرا میگم صبر کنین ، بخاطر اینکه فروشنده واقعی به قیمت بازار زیاد نگاه نمیکنه ، وقتی پول لازم داشته باشه معمولا زیر قیمت میدن تا به مشکلشان برسن . اون موقع شما باید خرید کنی . 

از املاک نخرید چون قیمت شون واقعی نیست ، چرا ؟ چون توی یک معامله آپارتمان 1 میلیاردی قراره 150 میلیون تومن بنگاه دار سود کنه .

باید مستقیم از فروشنده بخرین .

چطوری ؟ از سایتها و منابع مختلف ، 

سایت مثل ، دیوار ، شیپور ، اریامرز ، ایران فایل و ..

منابع مختلف مثله : سوپر سر کوچه ، مغازه دارای همون محله ، خونه هایی که پرده نخورده ! و خالی هستن مالک رو پیدا کنین . حتی از راننده های اساس جابجا میکنن هم منابع خوبین .

من املاک داشتم ، جنس این قبیله رو خوب می شناسم . فقط واسه قرارداد پیش شون برین . یعنی خودتون پیدا کنین ، کلاه بردار بین شون زیاده که یک خونه رو به چند نفر فروختن .

زنه مهریه شو گذاشته اجرا شوهرش می ره خونه میفروشه که مهریه نده ، به صورت قولنامه ای میفروشه موقع سند زدن متوجه میشین خونه توقیف بوده و شما هم پول رو دادید طرف هم رفته .

اریا مرز سایت خوبی هست . موفق باشین