2777
2789

میخوایم خونه بخریم ولی خونه خوب پیدا نمیکنیم همشون قیمتاشون بالاست یا اون خونه هاییم ک قیمتشون کمه خوب نیستن دوماهه دنبال خونه ایم پیدا نمیشه همشون گرونن و شوهرم میگ نمیخرم

ی هفته بعد باید خونرو تخلیه کنیم مستاجریم

توروخدا بگین چیکار کنم چی بخونم دارم سکته میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توسل به حضرت مسلم 

توی پیج نورا کاملا توضیح داده خیلی ها خانه دارشدن

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
تا ی هفته یعنی خونه خوب پیدا میشه؟

اره عزیزم .من ۱۴ تا نذر کردم مستاجر داشتیم نیخواست بره پول نداشتیم .یه میلیارد پول پیشش بود .یعنی ما باید خونه می‌فروختم تا پول اونو بدیم .تو کرونا بود مستاجر گیر نمیومد . 

نذر کردم ۱۲ تا خوندم دیگه ناامید شده بودم که دیدم همسرم زنگ زده که چند تا مستاجر خوب پیدا شده خداشاهده .بعد اومد گفت نمیدونم رفتن فعلا . من دوباره ۱۳ رو خوندم و سر ۱۴ بود که یکیشون اومد گفته بود که حتما بیا بریم همین الان ۵ ساله بنویس برام . بالاخره تموم شد . 

ذگر یا جوادالائمه ادرکنی روزی ۱۴۰۰ مرتبه تا ۱۰ روز .

خواهرم شاسی بلند نوشته بود و از طرف شرکت بد قولی کردن و نمیدادن خلاصه دعواشون شد و دادگاه و پاسگاه و با خریدن افرادی رای به نفع اون شرکت دادن و گفتن سند بذارید .کارشون پیچیده بود . زنگ زد بهم گفت چک سوم رو پاس نکردن یعنی دیگه ماشین نمیدن .دستشون به هیچ جا بند نبود . دعا کردم و نذر کردم که چک پاس شه ساعت ۸ نذر کردم ساعت ۱۰ زنگ زد گفت پاس شده و منم گفتم پس خودتم نذر کن برای تحویل گرفتن .خدا شاده سر روز دهم که باید تموم میشد زنگ زده بودن بیاید برای تحویل . 

آنقدر ذوق کردیم و گریه کردیم که نگو . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم