2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

198 بازدید | 42 پست

سلام خانوما من یبوست شدید میشم چند وقته از قبل هم یه بیرون زدگی از مقعد داشتم از زمان زایمان که اذیتی نداشت ولی این چند وقت که یبوست شدم خیلی خیلی ببخشید دسشویی رفتن واسم عذابه با درد وحشتناک و خونریزی همراهه چندروز یبار به زور میتونم دسشویی برم واسه یبوست دکتر قرص و شیاف داد که توب عمل نمیکنه دوتاهم پماد انتی هموروئید و ام جی داد که اوناهم اثری ندارن جوری شده که موقع نشستن هم درد دارم حتی موقع ادرار کردن هم درد میگیره پشتم چیکار کنم خسته شدم دیگه 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی یکی نیست راهنمایی کنه😭

فکر نکنم اینجا کسی بتونه کمکتون کنه

بهتره دکترتون رو عوض کنید

و برید پیش،متخصص عمومی

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

کسایی که یبوست دارن باید رژیم سالمی داشته باشن 

همیشه توی هر وعده غذایی سبزی و سالاد باشه 

میوه زیاد بخور 

انجیر خشک رو از شب قبل خیس کن و صبح ناشتا خاکشیر قاطیش کن و بخور 

تخم شربتی و دانه چیا هم خیلی خوبه 

بهترین میوه هم برای یبوست کیوی 

اگه رژیم درستی داشته باشی کمتر دچارش میشی 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

سلام عزیزم

شربت منیزیم هیدروکساید برای من خیلی خوب بود 

من شقاق داشتم به خاطر یبوست و دستشویی با درد شدید و خونریزی همراه بود از این شربت خوردم به دستور دکتر شبی دوقاشق فکر می کنم بعد از غذا 

اون باید یه مدت بگذره بعد از دفع که باید حتما اسهال بشی مقعد رو چرب کن با اون پمادا که داده 

بعد اگع نمیتونی راحت بشینی از این بالشتک های طبی دونات که وسطش سوراخه از داروخونه بگیر قیمتی ندارع فک کنم من پارسال۲۰۰ گرفتم

و جوری بشین که مقعد بین سوراخ بالشت باشه 

امیدوارم زودی حالت خوب بشه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
سلام عزیزمشربت منیزیم هیدروکساید برای من خیلی خوب بود من شقاق داشتم به خاطر یبوست و دستشویی با درد ش ...

ممنم بیرون زدگی مقعد دارم مدفوعم همراه درد شدید و خون ریزیه چه مدت طول کشید تا خوب بشین؟ 

خیلی ببخشید یه چیزایه گوشت مانند زده بیرون ازم خیلی خارش و درد دارم

اگه تازه زایمان طبیعی کردین و برش داده باشن 

خیلی ها شنیدم میگن همینجوری گوشت زده بیرون ک باید با لیزر فکر کنم سوزونده یشع