2821
2789

من الان مضطربم مجبورم هم فکری کنم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط،ی خونه بغل دستمون ۵ طبقه میگن شاید کارگرای اون از حیاط اومده منتها ما حفاظ داریم 

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

درمورد چی

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

چندبار ازش بپرسیداگه با جزئیات و دقیق میگه و حرفی رو تغییر نمیده راست میگه ولی اگه به شکل های مختلف تعریف می‌کنه و حرفش رو عوض می‌کنه دروغ میگه

اللهم عجل لولیک الفرج

خواهر تاپیکت چی بود ؟؟؟ما که علم غیب نداریم 🙄🙄

والا بیخود پاک کردن 

قشنگ توضیح داده بودم

تو رو خدای بالاسر الکی تعطیل نکنید من مجبورم سوالم از دوستام بپرسم

چندبار ازش بپرسیداگه با جزئیات و دقیق میگه و حرفی رو تغییر نمیده راست میگه ولی اگه به شکل های مختلف ...

البته دخترش بیش فعاله 

قرص میخوره این میتونه تاثیر داشته باشه؟

چندبار ازش بپرسیداگه با جزئیات و دقیق میگه و حرفی رو تغییر نمیده راست میگه ولی اگه به شکل های مختلف ...

مادرش کل کوچه محل گذاشته سرش 

بدبختی این من دیگه ترسیدم 

اکثرا شب تنهام امشب رفتم بزور پدرشوهر مادرشوهرم اوردم 

خواهر تاپیکت چی بود ؟؟؟ما که علم غیب نداریم 🙄🙄

ببین دختر ۸ساله همسایه میگ دزد اومده خونمون ۱۲ ظهر 

بعد دوربین کوچه چک کردیم اون تایم اصلا کسی ورود خروج نکرده

البته دخترش بیش فعاله قرص میخوره این میتونه تاثیر داشته باشه؟

آره شاید 

چون ماهم یه دختر محلمون هست من بار اول دیدمش چنان دروغ بهم گفت که قشنگ باورم شد حتی چندتا همسایه های دیگه هم باورشون شد بعد از چندروز پرس و جو کردیم دیدیم همه رو دروغ گفته می گفت مامان و بابام از هم جدا شدن مامانم رفته تهران به خاطر کارش زیاد پیش ما نمیاد....اصلا یه جوری تعریف کرد که دل همه براش سوخت

اللهم عجل لولیک الفرج

درمورد چی

نوشتم گلم

بعد دختره میگ دزده اومده داخل خونه بنظرتون اگر اومده بود جای کفشش رو فرش نمیموند