2777
2789

من الان مضطربم مجبورم هم فکری کنم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
سوالم اینه بنظرتون بچه دروغ میگه؟

نه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط،ی خونه بغل دستمون ۵ طبقه میگن شاید کارگرای اون از حیاط اومده منتها ما حفاظ داریم 

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

درمورد چی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

چندبار ازش بپرسیداگه با جزئیات و دقیق میگه و حرفی رو تغییر نمیده راست میگه ولی اگه به شکل های مختلف تعریف می‌کنه و حرفش رو عوض می‌کنه دروغ میگه

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
خواهر تاپیکت چی بود ؟؟؟ما که علم غیب نداریم 🙄🙄

والا بیخود پاک کردن 

قشنگ توضیح داده بودم

تو رو خدای بالاسر الکی تعطیل نکنید من مجبورم سوالم از دوستام بپرسم

چندبار ازش بپرسیداگه با جزئیات و دقیق میگه و حرفی رو تغییر نمیده راست میگه ولی اگه به شکل های مختلف ...

البته دخترش بیش فعاله 

قرص میخوره این میتونه تاثیر داشته باشه؟

چندبار ازش بپرسیداگه با جزئیات و دقیق میگه و حرفی رو تغییر نمیده راست میگه ولی اگه به شکل های مختلف ...

مادرش کل کوچه محل گذاشته سرش 

بدبختی این من دیگه ترسیدم 

اکثرا شب تنهام امشب رفتم بزور پدرشوهر مادرشوهرم اوردم 

خواهر تاپیکت چی بود ؟؟؟ما که علم غیب نداریم 🙄🙄

ببین دختر ۸ساله همسایه میگ دزد اومده خونمون ۱۲ ظهر 

بعد دوربین کوچه چک کردیم اون تایم اصلا کسی ورود خروج نکرده

البته دخترش بیش فعاله قرص میخوره این میتونه تاثیر داشته باشه؟

آره شاید 

چون ماهم یه دختر محلمون هست من بار اول دیدمش چنان دروغ بهم گفت که قشنگ باورم شد حتی چندتا همسایه های دیگه هم باورشون شد بعد از چندروز پرس و جو کردیم دیدیم همه رو دروغ گفته می گفت مامان و بابام از هم جدا شدن مامانم رفته تهران به خاطر کارش زیاد پیش ما نمیاد....اصلا یه جوری تعریف کرد که دل همه براش سوخت

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
درمورد چی

نوشتم گلم

بعد دختره میگ دزده اومده داخل خونه بنظرتون اگر اومده بود جای کفشش رو فرش نمیموند