2777
2789

اگه آره بگید که چند وقت طول کشید شرایط به حالت عادی برگرده بعد از طلاقشون و اینکه آیا مجدد ازدواج کردن ؟

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

برای خواهر و برادر نه برای خودم تجربه اش رو داشتم...بستگی داره یکی دوره ی حال بدش ۶ ماهه یکی چند سال...بستگی داره محیط و شخصیت خودش چه جور باشه...اما زمان می گذره آدمی زاد عادت می کنه مگه خودش نخواد یا نتونه عادت کنه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده نه ولی تو فامیل داشتیم ازدواج بعدیشوندفقط برای حرس دادن شوهر قبلی بودکه بدتر شد الان دیگه میسوزه ومیسازه،عمه شوهرم پنجاه سال پیش از شوهرش که نمی‌تونست بچه دار بشه جدا شد ازدواج کرده دخترش ۴۵سالشه همیشه میگه کاش با همون می ساختم اون موقع دلم بچه می خواست مهم نبوداز چه شوهری ولی بعد از بچه فهمیدم مرد داریم تا مرد