2777
2789

من یه ساله ازدواج کردم  پیشگیری نکردم از اول باردار نمیشدم ۳ماهه میرم پیش دکتر امپول دورناف سینال‌اف داد ۶روز ۱۲واحد تزریق میکردم ماه قبل دوتا فولیکول کوچیک داشتم این ماه که امروز ۱۳پریودم بود دوباره رفتم سونوگرافی این دفه از ماه قبل هم بدتر بود😭😭دکتر گف باید بری آزمایش ذخیره تخمدان بدی احتمالا ذخیره نداری، شنبه میرم آزمایش بدم خیلی حالم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از منم ذخیره تخمدان گرفتن نیم بود شوهرمم آزمایش اسپرمش افتضاح بود به لطف خدا ماه اول اقدام بار ...

وای واقعا عزیزم؟خداروشکر، خیلی استرس دارم خیلی ناامید شدم کارم فقط گریه شده، علایمت چی بود گلم‌میشه بگی توروخدا

نه عزیز زیاد به ارقام آزمایشگاه حساب نکن توکلت به خدا باشه،راستش من یه سقط داشتم بعد اون حساس شدم هی دکتر رفتم تا مطمئن شم بعد اقدام کنم که این آزمایش هارو دادیم،اما سقطمم ربطی نداشت بهش چون دکتر گفت اون فقط بدشانسی بوده

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙
نه عزیز زیاد به ارقام آزمایشگاه حساب نکن توکلت به خدا باشه،راستش من یه سقط داشتم بعد اون حساس شدم هی ...

عزمزمه تو سونوگرافی چندتا تخمک داشتی؟ من بااین که دوماهه هرسیکل ۶تا آمپول سینال‌اف میزنن ولی فقط دوتا فولیکول کوچیک دیده میشه