2777
2789

الان چندوقته اینستارو تعطیل کردم.  

کاربریم خیلی وقته نمتونستم باز کنم

دوسه روزی کاربری جدید زدم میام اینجا

امید به زندگیم بالا رفته و حس می کنم مشکلاتم اندازه ای که فک می کنم بزرگ نیستن!!! علتش چیه واقعا؟

باید اینقدر به خود شناسی و درک و پختگی رسیده باشی که چنین احساسایی از محیطای اطرافت نداشته باشی

من به چشم سرگرمی بهش نگاه میکنم هم اینستا هم نی نی سایت

و هیچ وقت جدی نمیگیرمشون

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من که اگر جفتش و کلا از دسترس خارج کنیم زندگی بهتری داریم بخدا 

توی اینستا همش پز زندگی و چیز هایی که اکثرا فیک هست 

اینجا هم بعضی وقتا اینقدر همه نالان هستن و یه چیزایی میبینی که کلا روحیه ات صفر میشه از مشکل بقیه 

همون توی زندگی عادی خودمون بمونیم و بگذرونیم فک کنم بهتره🤣

به نظر من که اگر جفتش و کلا از دسترس خارج کنیم زندگی بهتری داریم بخدا توی اینستا همش پز زندگی و چیز ...

آره واقعا 

دوتا کتاب بخونیم به جاش

حالا من اینستا از پز زندگی بقیه خیلی اذیت نمیشم

مشکلم چیز دیگه است

چون الان چندماه با شوهرم مشکل دارم دیگه تو اینستا همش پست های مربوط به طلاق و جدایی و اینا میاد که هی میگه جدایی به نفعته و طلاق بگیر و ازین حرفا

باید اینقدر به خود شناسی و درک و پختگی رسیده باشی که چنین احساسایی از محیطای اطرافت نداشته باشیمن به ...

آره خیلی بده که روم تاثیر میذاره

حتی فیلم میبینم هم روم تاثیر میذاره

جالبه ۳۳ سالمه و دوتا بچه دارم