سلام دوستان. خونمون بهترین منطقه شهرمونه. ولی متاسفانه قدیمی ساخته و از لحاظ زیبایی خیلی میلنگه. کابینتهای فلزی و ...
اسباب خونمون هم مال ۱۰ سال پیشه و میشه گفت خونمون نیاز به رسیدگی اساسی داره. اما متاسفانه کفگیر بدجوری خورده ته دیگ و بدهکار هم هستیم.
نمیخوام بنالم. چکار کنم که شب عید اعتمادبنفس داشته باشم جلو مهمونام. آخه من خییییلی حساسم. کسی حتی یه طور خاصی نگاه کنه من میرنجم. با اعتماد بنفسا منو راهنمایی کنید لطفا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برچسب چوبی بزن به کابینتات تو اینستاگرام ببین خیلی قشنگ میشه
خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته
زندگی ک ب وسیله نیست مهم دلتونه ک شادباشه،بیخیال اهمیت نده مردم خ ب مادیات اهمیت میدن والا خودمن میخوام امسال نه لباس بخرم ن رنگ مو نه هیچی فهمیدم کاربیخودیه
رنگ دیوار خیلی تو نمای خونه تاثیرداره دوتاسطل رنگ بگیردیوارارو خودت رنگ کن به شدت خونه رونونوارمیکنه خیلیم بشه هزینش میشه۱۵۰تومن میتونی یه دیوارتم کاغذدیواری یابرچسب دیواری بزنی که خیلی به خونه نمامیده البته برچسب هزینه نصبش ازکاغذارزونتردرمیاد میتونی کابینتاتم برچسب بزنی اگه رنگ سفیدبراق بزنی خیلی شیک وتمیزمیشه این هزینه هاخیلی بشه۵۰۰تومن میشه
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....