2777
2789

سلام دوستان. خونمون بهترین منطقه شهرمونه. ولی متاسفانه قدیمی ساخته و از لحاظ زیبایی خیلی میلنگه. کابینتهای فلزی و ...

اسباب خونمون هم مال ۱۰ سال پیشه و میشه گفت خونمون نیاز به رسیدگی اساسی داره. اما متاسفانه کفگیر بدجوری خورده ته دیگ و بدهکار هم هستیم.

نمیخوام بنالم. چکار کنم که شب عید اعتمادبنفس داشته باشم جلو مهمونام. آخه من خییییلی حساسم. کسی حتی یه طور خاصی نگاه کنه من میرنجم. با اعتماد بنفسا منو راهنمایی کنید لطفا

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

همه چی تمیز باشه و هرچیزی سرجاش باشه کافیه

به نظرم تغییرات ارزون اما شیک بدین

اگه جایی رنگی رفته رنگ کنین

و...

بعدم باید رو خودت کار کنی

همین که خونه دارین واسه خودتون ولو قدیمی عالیه

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برچسب چوبی بزن به کابینتات تو اینستاگرام ببین خیلی قشنگ میشه

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

زندگی ک ب وسیله نیست مهم دلتونه ک شادباشه،بیخیال اهمیت نده مردم خ ب مادیات اهمیت میدن والا خودمن می‌خوام امسال نه لباس بخرم ن رنگ مو نه هیچی فهمیدم کاربیخودیه

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

ولی به این فکر کن که چند سال دیگه که پول دستتون بیاد خونه تون رو باز سازی میکنید و همه چیز عالی میشه 

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

پول جمع کن برای تعمیر برای نوروز ۱۴۰۰ خوشگل کن خونتو

همینکه خونه بنام خودتونه بهترین امتیازه 

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
برچسب چوبی بزن به کابینتات تو اینستاگرام ببین خیلی قشنگ میشه

منم برای همین بهش گفتم عکس بزاره

مادربزرگ شوهرم برچسب زده به کابینت هاش خیلی قشنگ شده

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

رنگ دیوار خیلی تو نمای خونه تاثیرداره دوتاسطل رنگ بگیردیوارارو خودت رنگ کن به شدت خونه رونونوارمیکنه خیلیم بشه هزینش میشه۱۵۰تومن میتونی یه دیوارتم کاغذدیواری یابرچسب دیواری بزنی که خیلی به خونه نمامیده البته برچسب هزینه نصبش ازکاغذارزونتردرمیاد میتونی کابینتاتم برچسب بزنی اگه رنگ سفیدبراق بزنی خیلی شیک وتمیزمیشه این هزینه هاخیلی بشه۵۰۰تومن میشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....