2777
2789
عنوان

شوهر

174 بازدید | 8 پست

خانما سعی کنید تو جمع طرف همسرتون باشید همیشه ، کسی قضاوتش کرد شما پشتش باشید ، شما ازش تعریف کنید ، از خوبی هاش بگید طرفش باشید 

من بیشتر اوقات اینجوری هستم 

ولی امروز جای شلوغی دعوت بودیم و من محبتم به شوهرم رو نشون میدادم معلوم بود خیلی براش احترام قائلم و دوستش دارم و حتی اگه کسی قضاوتش می‌کرد من پشتش بودم مثلا یکی گفت آره ساده است (شوهر منو گفت) گفتم نه اتفاقا ساده نیس شخصیتش محترمه و با شخصیته انسانیت داره ، این سادگی نیس 

کلا خلاصه بگم امروز شوهرم دورم پروانه بود حتی اونی که جلوی جمع یکم سرسنگین تر هست هی بغلم می‌کرد و میومد پیشم و‌‌.. البته همیشه محبتش رو نشون میده همیشه ولی خب امروز خیلی خیلی زیادتر بود

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری درخواستتو بهش میگی مثلا پولی چیزی بخوای من تازه نامزد کردم اصن روم نمیشه چیزی که می‌خوام رو عن ...

از اول خودش گفت دوست ندارم تیکه تیکه بهت پول بدم و.... هر ماه برات فلان قدر پول میریزم مال خودت هست خرج خونه و...نکن فقط خودت لباس و آرایشگاه و ..اصلا آتیشش بزن اون پول مال توعه 

بعد پول خرجی بچه هارو هم تقریبا جدا کرد ریخت برام 

ولی خرید خونه و خوراک و... همش با خودشه می‌خره و میاره هرچی میخوام

تو هم به همسرت بگو سرمایه برات فلان تومن مول بزنه 

بسی ک خانما از خود گذشتگی کردن. این مردا هم طرف زنشون توی جمع میگیرن ؟؟؟؟

خیلی اولا اینکارو نمی‌کرد کلا راحت بود کم کم دید من طرفش رو میگیرم اونم یاد گرفت و همیشه تو جمع اولویتش منم و پشتم هست و هوامو داره