2777
2789
عنوان

بچه ها تو روخدا بيايد ببينم چيكار كنم 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 47 پست
کجا رفتی؟بگو ما گذارمون اونجا نیفته

يه مركز تو خيابون دادمان

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکی از دوستام رفته بود یه مرکزی تو گاندی،برا افتادگی وخط خنده با لیزر.دو میلیونم داده بود .هیچ فرقی نکرد.نتونست کاریم بکنه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
خاک بر سرشون این دکترا فقط بلدن پول بگیرن از آدم هیچکاریم نمیکنن

بخدا 

همش هم مواد تقلبي استفاده ميكنن

ما هم كه اصلا نه روشو داريم نه بلدبم چك كنيم كه مواد اصله يا نه؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
من یکی از دوستام رفته بود یه مرکزی تو گاندی،برا افتادگی وخط خنده با لیزر.دو میلیونم داده بود .هیچ فر ...

اااا شكايت كرد؟

بعداز راضی بودی اول؟

اولش اره راضي بودم ولي هر چي گذشت بجاي اينكه بهتر شه بيشتر نزديك شد به حالت اولش😓

اااا شكايت كرد؟

نه.گرچه تو این کارا خیلی وارده.اونا بهش گفتن دوباره بیا .دومرتبه پول داد وانجام داد بهش گفتن ۶ ماه طول میکشه اثر کنه.خلاصه این قدر زمان رو کشیدن که خسته شد وولش کرد

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
بخدا  همش هم مواد تقلبي استفاده ميكنن ما هم كه اصلا نه روشو داريم نه بلدبم چك كنيم كه مواد اص ...

آره،عیب نداره ناراحت نباش براهمه همینه،برو اونجا حرفتوبزن شایدقبول کردبرات دوباره کاری کنه

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
نه.گرچه تو این کارا خیلی وارده.اونا بهش گفتن دوباره بیا .دومرتبه پول داد وانجام داد بهش گفتن ۶ ماه ط ...

اااا كاش شكايت ميكرد

احتمالا يه صنفي دار ن برا شكايت از نت ببين يا وكيلي چيزي

به وكيل فردا زنگ ميزنم 

ولي تو نت خيلي گسترده بود نفهميدم

آره،عیب نداره ناراحت نباش براهمه همینه،برو اونجا حرفتوبزن شایدقبول کردبرات دوباره کاری کنه

بعيد ميدونم

هفته بعد از انجام كارم يه خط يه قسمت صورتم افتاده بود رفتم اونو درست كرد بعدش ميگفت پول بده

به اصرار من يه ذره از پولشو كم كرد باقيشو ازم گرفت

دردم داشت؟

فقط بي حسيش باقيشو حس نميكني اصلا

چه خوب.من به خاطر دردش تا حالا نرفته بودم.این جایی که رفتی،قبلا تحقیق کرده بودی؟