2777
2789

منم چون این آقا رو میشناختم و اصلا قبولش نداشتم(آقای معرف) گفتم که نه من قصد ازدواج ندارم،بنظرتون اشتباه کردم؟

نه اشتباه نکردی. اگر حس می‌کنی چیزی خوب نیست یا کسی رو قبول نداری، حق داری که نخواهی وارد رابطه بشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اشتباه نکردی. اگر حس می‌کنی چیزی خوب نیست یا کسی رو قبول نداری، حق داری که نخواهی وارد رابطه بشی.

خدایی دست بردار خیلی مسخره‌اس از هوشمصنوعی‌کپی‌میکنی

داره میگه از معرف خوشش نمیاد قبولش نداره تو میگی از کسی که خوشت نمیاد وارد رابطه نشو حتی مفهوم‌سوالم نفهمیدی؟

خدایی دست بردار خیلی مسخره‌اس از هوشمصنوعی‌کپی‌میکنیداره میگه از معرف خوشش نمیاد قبولش نداره تو میگی ...

بنظرت اشتباه کردم چون معرف رو قبول نداشتم رد کردم

نه خوب  درخواست داده رد کردی تمام . چرا میخوای یه چیزی ازش در بیاری 

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

بنظرت اشتباه کردم چون معرف رو قبول نداشتم رد کردم

حالا که شده فکرت رو‌درگیر نکن

منم‌مثل‌خودت از یکی خوشم نیاد نمیتونم هیچ چیز مربوط بهش رو‌ تحمل کنم 

اما تو‌این‌مورد ‌دیدم‌ یکی که اصلا ازش خوشم نمیومد آدمی بود که پشت سر همه حرف درمیاورد روابط رو‌بهم‌میزد در کل وجهه‌ی اجتماعی خوبی نداشت برای خواهر شوهرم یکیو معرفی کرد اولش خواهرشوهرم چون  معرفش این‌آدم قبول نکرد اون اصرار کرد بالاخره اومدن ازدواجم سر گرفت جزو ازدواج‌های خیلی خوب فامیل شدن

اگر خیلی آدم عجیبی نیست فقط از شخصیتش خوشت نمیا‌د اجازه بده حداقل کیس رو‌ معرفی کنه بعدش رد کن 

شاید برا خودت نبوده ضایع شده باشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .