2777
2789
عنوان

قبل عمل بینی چقد با دکتر صحبت کردین

192 بازدید | 17 پست

من نشستم ی لحظه دکتر اومد برگمو گرفت تند تند خوند بعد گفتم اون چیزایی ک میخامو بعد گفت چ سخت خلاصه رفت سریع منم رفتم رو تخت دراز کشیدم فک کردم ی بار دیگه دکتر میاد ک صحبت کنم باهاش و تکرار کنم حرفامو اما من همونجا یهو بیهوش شدم و بعد عمل شدم خیلی ناراحتم و وسواس گرفتم ک نکنه خوب به حرفام دقت نکرده

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوشته ؟

من فقط گفتم اول تنفسم 

بعدم یه قوس ملایم بدین 

دیگه یه تومار بنویسیم ک دکتر ن یادش میمونه ن انجام میده 

ساختار و بیس بینی هم مهمه 

و باید ب دکتر اعتماد کرد 

خدایا شکرت❤️

اون کلا کار خودشو میکنه اگه نمونه عمل هاشو دوست داشتی اوکیه استرس نداشته باش

اره دوست داشتم 

اونجا براش توضیح دادم ولی احساس میکنم باید بازم تاکید میکردم رفتم رو تخت گفتم الان دوباره میاد یهو بیهوش شدم الان سه روزه عمل شدم 

همش از بی زبونیم حرص میخورم بی زبون نیستما اونجا توضیح دادم بهش گفتم باز ی بار دیگه میاد ک بگم اما بیهوش شده بودم 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

نوشته ؟من فقط گفتم اول تنفسم بعدم یه قوس ملایم بدین دیگه یه تومار بنویسیم ک دکتر ن یادش میمونه ن انج ...

اره تو برگه نوشته بودم و جلوش ی بار توضیح دادم اما وسواس گرفتم آخه اومد سریع و سریعم رفت

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

اره تو برگه نوشته بودم و جلوش ی بار توضیح دادم اما وسواس گرفتم آخه اومد سریع و سریعم رفت

نه ببین دکتر طبق سبک خودش عمل میکنه 

این نوشته و اینام الکیه 

قطعا سبکش رو دوست داشتی ک پیشش وقت گرفتی

خدایا شکرت❤️

پیش کی عمل کردی؟؟اذیت شدی؟سخت بود عملش؟مراقب داشتی یا نیاز ب کمک کسی نیست؟

من ۴ماه پیش عمل شدم 

برای هرکس متفاوته ولی برای من چون ورم و کبودیم خیلی زیاد بود واقعا سخت بود 

نیاز ب مراقبتم داشتم چون اصلا انقدر کبود بودم چشام یه خط شده بود و مامانم بهم سوپ و مایعات میداد 

تا ۱۰ روز ک گچ برداری سختیاشه 

بعدش میتونی غذای میکس شده بخوری

یه هفته اول مایعات همش میخوردم 

خدایا شکرت❤️