2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون زدتون چی کار کردین

900 بازدید | 35 پست

یا وقتی خودتون شوهرتونو زدین

تو ارتباطتون بعد برخورد فیزیکی مشکلی پیش نیومد؟

شوهر من خیلی مظلوم و لاغره

چند هفته ی پیش عصبی بودم،هلش دادم.دستمو محکم زدم بهش و هلش دادم ولی هیچی نگفت.

الان دلم سوخته براش.همونقد که بده مرد زنو بزنه،بده زنم مردو بزنه.واقعن حالم بده.اگه دوستش داشتم و زن بامحبتی بودم انقده دلم نمیسوخت براش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسش هدیه بخر و ازش عذرخواهی کن 

میبخشه.

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

اخه زنها انقدر زورشون زیاد نیست که مرد آسیب ببینه 

ولی چون غرورشون بیشتر از زنه ناراحت میشین شاید روحی بهم بریزن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

دفعه اول من زد هیچی 

دفعه دوم اومد بزنه چنان چنگی از گردنش گرفتم تا یه ماه جاش بود داداشم نشون داد داداشم بهم گفت وحشی کی بودی تووو هیچی دیگه تصمیم گرفتیم تو صلح آرامش زندگی کنیم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...