2777
2789

سلام خسته نباشین دوستان من اخرین. بار قبل عید پریود شدم و تمام ...

الان نزدیک سه ماهه ک نشدم نه سونوگرافی شکمی نشون داد ن بیبی چک نشون میده هیچی نیس 

اگ خارج رحمی باشه سونو شکمی نشون نمیده؟

ممکنه اصلا خارج رحمی باشه نگرانم بیاید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی ؟ینی چیزی نیس؟ اگ خارج رحمی بود تو سونو شکمی معلوم میشد دیگ نه؟

عزیزم هر چی مرحله خودشو داره 

شما اول از همه آزمایش بتا میدی

اگه حامله باشی که میری سونو میدی و اوضاعت معلوم میشه 

اگه حامله نباشی میری دکتر میگی از کی پریود نشدی و اون آزمایش و رسیدگی های خودشو میکنه تا علت مشخص بشه 

بارداری خارج رحم یعنی کیسه بارداری داخل رحم نباشه تو لوله باشه که خیلی خطرناکه اگه دیر متوجه بشی 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
عزیزم هر چی مرحله خودشو داره شما اول از همه آزمایش بتا میدیاگه حامله باشی که میری سونو میدی و اوضاعت ...

من بتا دادم فروردین خبری نبود بعدشم هر چی که بیبی زدم منفی میشه سونو هم چیزی نشون نمیده همرو امتحان کردم 

ولی پریود نمیشم 

نگرانم دیگ باید برم دکتر

من بتا دادم فروردین خبری نبود بعدشم هر چی که بیبی زدم منفی میشه سونو هم چیزی نشون نمیده همرو امتحان ...

خب برو دکتر 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤